Furam startul la vara, si ducem cu noi doar cateva gadgeturi


IMG_2279      Ei da,  ne preagtim de minivacanta anuala de primavara, si cum suntem iubitori de mare, era clar ca vom alege o tara cu mare, chiar una cu mai multe. N-aveam chef de zbor lung si obositor, iar Mediterana doar mai la sud e calda deocamdata, asa ca alegerea fireasca si cam singura tara civilizata din zona de sud al Mediteranei  (unde femeile sunt respectate) a fost Israelul.

Desigur mai sunt si alte motive, avem rude, vizitam aproape anual aceasta tara deosebita, (aici am povestit saptamana de anul trecut), plaja din Tel Aviv e una din cele mai spectaculoase din lume, mereu in TOP 3, si da inca mai avem de vazut, vom mai vizita si locuri pe unde am fost, Haifa, Jerusalem, Eilat, si multe unde vom fi pentru prima oara.

De ceva timp ne place sa mergem cu cat mai putine bagaje, chiar si daca la EL-AL avem limita generoasa, nu vom ajunge la aceasta limita. Cum clima e una placuta, e nevoie doar de haine de vara, asa cu nu va fi greu.

IMG_3380

Si eu am limitat gadgeteria, voi lua doar 2 telefoane mobile, batranul meu MOTOROLA RAZR HD, pe care ma pot baza in orice situatie si noul Allview X1 Soul Xtreme, smartphone-ul care are cea mai buna camera foto din ce am vazut pana acum, dupa NOKIA Lumia 1020, cine nu crede pot sa arunce o privire aici, voi mai actualiza cu poze noi.

Testing Allview X1 Soul Xtreme camera

 

iar Adina va folosi Allview P7 Xtreme DUAL-SIM-ul octa-core cu camera roatativa.

Pentru a limita convorbilrile in roaming in excursii cand unul din noi ramane in urma vom folosi PMR-ul  Motorola TLKR T6 . Vom avea baterii externe Prestigio si Colorovo (impreuna vreo 9.000 de mAh-ri) pentru a fi siguri ca nu ramanem fara baterie

DSC09119La partea foto mergem din nou pe Sony, vom avea Sony Alpha 5000 pentru discretie cu obiectivul 18-55 si pentru zoom un 55-210. Fiind un mirorrless cu senzor generos ar trebui sa iasa imagini frumoase. Multumiri Sony Romania prin SmartPoint.

DSC06085Si cum eu inca si acum sunt fan de bridge-uri voi avea si un SONY DSC RX 10, cu obiectiv 24-200mm cu o diafragma maxima f/2.8 constanta Carl Zeiss multumiri F64.

Si cum vom calatori mult nu strica sa avem si muzica asa ca vom avea si castile de calatorie de la AKG K404 ca e bine sa asculti si in miscare tot in calitatea cu care te-ai obisnuit acasa.

Luam cu noi si iON Air Pro pentru filmari subacvatice.

Iar echipamentul va fi Camel Active de la Tinkle.

Cum v-am obisnuit laptop nu voi lua cu mine, astfel ca pana ajungem acasa va trebui sa va multumiti cu pozele de pe telefon, eventual una doua transferata prin NFC de pe aparatele foto.

Ne vedem cam in doua saptamani, pana atunci noi suntem in holiday mood 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.