Despachetam Allview X1 Soul Xtreme – unboxing


IMG_2900             Cu X1 Xtreme a fost un pic invers decat de obicei,  am facut hands-on inainte de despachetare, am avut ocazia sa-l butonez printre primii la MWC-ul din Barcelona la sfarsitul lui februarie, si zilele astea ajuns la mine pentru teste. Da, il asteptam ca doar l-am vazut, cunosteam specificatiile, si e un telefon de top in toate aspectele.

Sa vedem ce-i in cutie: avem telefonul, incarcatorul, cablul USB, casti stereo tip in-ear, cheita cu care deschidem usita de la microSIM, 3 tag-uri NFC, si hartiile (antivirus Bitdefender, manual, garantii, un scurt tutorial pentru folosirea tag-urilor NFC si o folie de protectie pt. ecran.IMG_2888

Telefonul cu display de 5,5” e subtire, cu linii drepte dar rotunjit in spate, e unibody (dintr-o singura bucata de plastic e facut) cu margini inguste, e un plastic lucios sidefat. Sasiul intern este construit din magneziu, deci ar trebui sa aiba rezistenta sporita la socuri,

Display-ul de 5,5” e edge to edge, display-ul reprezentand 77,5 % din suprafata frontala a device-ului (frame-ul lateral are doar 2,4 mm), astfel incat telefonul pare mai mic decat te-ai astepta. Se vede la prima pornire ca avem de a face cu un IPS premium. Displayul de la X1 Xtreme e realizat de consortiul japonez JDI ( Sony, Hitach si Toshiba fac parte din Japan Display Inc.) Culori vibrante, contrast excelent luminozitate mare. Displayul lui X1 Soul Xtreme e acoperit de Corning Groilla Glass 3, deci zgarieturile accidentale n-ar trebui sa ne sperie.

IMG_20140402_111820Sunt curios cum e camera Omnivision OV 16825 de 16 Mpxeli cu senzor de 1,21 cm2 care este dotata cu un sistem optic din 8 lentile cu filtru UV si antireflexie, lentila frontala fiind fabricata din safir. Deocamdata am facut doar cateva poze cu el, primul a fost chiar o panorama de pe balcon. Meniul avansat al Screenshot_2014-04-02-00-55-56camerei are setari demne pentru aparat foto compact, si sincer chiar imi place mult rotita cu care selectez modul de fotorgrafiere.

Si camera frontala de 8 Mpxeli e una performanta se vor bucura fanii de selfie-uri 🙂

Sunetul pare si el de top, deja fantele de difuzoare asezate pe muchia de jos prevestesc ca vom beneficia de sunet de calitate, iar din specificaii stim ca avem un amplificator audio Yamaha si si sistem DTS. Castile sunt cele in-ear obisnuite deja la fel cu fir plat (nu se incurca in buzunar)

De viteza se ocupa procesorul quad-core foarte puternic Qualcomm MSM8274 Krait 400/2.15GHz alaturi de GPU  Adreno de 450 Mhz si cu 3 Gb de RAM. Avem 32 Gb memorie pentru aplicatii, si se vede, se misca excelnt in meniu si  in cele cateva aplicatii pe care am reusit sa le instalez deocamdata. Am rulat si un benchmark, si da e al doilea cel mai rapid telefon ce a fost la mine, doar LG G flex-ul il bate usor dar el nu beneficia de display Full HD.

Specificatiile complete le gasesti aici.

Deocamdata atat, mai multe dupa ce ne imprietenim si ne cunoastem mai bine, in orice caz deja dupa 2 zile pot sa spun ca pare ca isi justifica pretul  usor ridicat (1.999 RON aici)  pentru un smartphone vandut sub brand romanesc.

Mai jos gasiti cateva imagini si un scurt video de unboxing.

 

 

 

3 responses to “Despachetam Allview X1 Soul Xtreme – unboxing

  1. Imi place treaba aia cu tag-urile NFC in pachet. Unul acasa, unul in masina si… unul la birou; sau de rezerva. Eu caut sa-mi cumpar separat vreo 2 sau 3 ca sa le folosesc pe Nexus.

  2. Pingback: Sony a prezentat α6000, camera cu cea mai rapida focalizare automata din segmentul aparatelor cu obiective interschimbabile | Z0ltan77

  3. Pingback: Testam cel mai bun smartphone vandut sub brand romanesc – Allview X1 Soul Xtreme (review) | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.