Motorola edge+, smartphone-ul cu cel mai puternic sunet de pe piata


Motorola colaboreaza cu Waves Audio, compania israeliana detinatoare a premiului Technical Grammy pentru expertiza si inovatie audio, pentru a oferi utilizatorilor gamei de telefoane edge cea mai buna calitate a sunetului. Pe langa performantele de varf, motorola edge+ vine echipat cu specificatii de sunet incomparabile pe piata de smartphone-uri.

Waves Audio cu sediul in Tel Aviv este lider mondial in productie si inovare de plug-in-uri audio si procesare digitala a semnalului audio pentru profesionisti. Procesoarele software si hardware Waves sunt utilizate in toate etapele unei productii audio si pot fi ascultate in hit-uri, filme blockbuster, dar si in cele mai populare jocuri video din intrega lume.

In relatia cu smartphone-ul, pe langa un display bun, sistem de camere de top si autonomie, tot mai multi utilizatori isi doresc sa aiba o experienta audio perfecta. Acesta este unul dintre motivele pentru care Motorola a decis sa echipeze edge+ cu cele mai bune si mai puternice difuzoare stereo disponibile pe piata, dar si cu tehnologia mobila Waves MaxxAudio.

Sunetul pe care motorola edge+ il produce este cu adevarat special datorita tehnologiei Waves pentru procesare audio, dar si a setului sau avansat de algoritmi MobileMaxx.  Sunetul memorabil este datorat setului de imbunatatiri aduse algoritmului Waves MaxxAudio imbinat cu anii de experienta a inginerilor de sunet, utilizate la maximum pentru a regla difuzoarele motorola edge+. In timp ce tehnologia MaxxTreble evidentiaza toate detaliile audio pe frecvente de sunet mai inalte, range-ul bass-ului este extins mult peste posibilitatile fizice ale hardware-ului, utilizand imbunatatirile psihoacustice ale software-ului MobileMaxx (Psychoacoustic Bass). In final, specificatiile stereo ale flagship-ului motorola edge+ au fost imbunatatite cu ajutorul algoritmului audio MaxxStereo.

In functie de continutul audio redat pe smartphone, Waves activeaza tehnologia MaxxVolume care plaseaza mixul audio in centrul scenei sau MaxxDialog care dectecteaza canalul sonor central si asigura dialoguri mai clare in filmele si inregistrarile audio vizionate. Waves MaxxAudio software optimizeaza automat setarile de sunet specifice pentru muzica, video, jocuri si voce, iar interactiunea cu utilizatorul este, de asemenea, luata in calcul. Acest lucru inseamna ca fie in mod portret, fie landscape, MaxxAudio Mobile foloseste datele senzorilor in ajustarea sunetului in mod inteligent, pentru o experienta de ascultare optima.

Pentru a realiza acest lucru, motorola edge+ are un procesor DSP – digital sound care este dedicat procesarii sunetului si este proiectat sa permita calcule matematice complexe la viteze mari, cu utilizarea minima a puterii. DSP este o parte esentiala a echipamentelor audio, decodifica fisierele MP3 pentru a imbunatati basul, elimina zgomotul de fundal si recunoaste vocea utilizatorului.

Pentru ca sunetul de pe motorola edge+ sa fie cu adevarat unic, procesorul digital de semnal foloseste trei convertoare audio digitale (DAC) care transforma sunetul digital in analog si il trimit catre amplificatoare.

Sunetul joaca un rol important in viata fiecaruia dintre noi si trezeste stari emotionale, reactii fiziologice si psihologice diverse. Numeroase studii au demonstrat efectul benefic al sunetului asupra sanatatii si starii de bine, iar Motorola mizeaza pe o experienta audio impecabila pentru utilizatori, intelegand cat de important este sunetul pentru vizionarea unui film, auditia piesei preferate sau pentru jocurile video. Flagship-ul motorola edge+ este echipat cu cele mai puternice difuzoare construite vreodata pentru un smartphone si acesta este doar inceputul calatoriei printre sunete.

05 Iunie 2020, Bucuresti – Lenovo Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.