Am despachetat primul smartphone Dual-SIM octa-core cu camera rotativa, noul P7 Xtreme de la Allview – unboxing


IMG_3355            Deobicei aflu un pic inainte de comunicatul de presa despre noutatile Allview, dar recunosc despre acest model n-am stiut nimic pana pe 2 Aprilie, cand am primit comunicatul de presa, si a fost o surpriza, deoarece flagshipul Dual-SIM e noul Viper S, pe care l-am butonat in Barcelona, si acest P7 Xtreme concureaza oarecum cu el, mai ales ca vine la acealsi pret 1299 RON aici si performante  oarecum asemanatoare. Are in schimb cateva aspecte care il fac mai deosebit.

Principala atractie e desigur camera rotativa, e o camera de 13 Mpx-eli (OV13850) destul de performanta care se poate invarti 210 grade, astfel telefonul beneficeaza de o camera frontala excelenta, spre bucuria fanilor de selfie-uri. Dar mie persoanal imi mai plac si alte aspecte, unul ar fi design-ul patratos, usor rotunjit doar in partea de sus si jos, si designul unibody cu policarbonat mat elegant. Chiar a iesit misto.

Telefonul e destul de subtire cu cele  8.5 mm, dar are un aspect mai lunguiet din cauza camerei rotaitive, sta bine in mana si gripul e bun. Specificatiile complete le gasiti aici.

 

IMG_3353IMG_3356Celalalt aspect care mi-a placut mult e displayul de 4,7” HD (720 x 1280 pixels, ~312 ppi ) cu tehnologie IGZO de la Sharp. Avem un display cu culori saturate dar naturale, cu contrast si luminozitate buna. De cand am primit telefonul ploua incontinu deci n-am avut ocazia sa vad cum se comporta la lumina de afara, dar pare un display excelent. Displayul are protectie  Dragontrail-X, deci e protejat impotriva zgarieturilor accidentale.

Viteza e asigurata de un procesor Mediatek Cortex-A7, 1,7 GHz Octacore ajutat de un GPU MALI-450/750MHz, si 1 Gb de RAM. Am rulat deja rapid un Antutu si am masurat viteze bune, vezi screenshot-ul din galeira de sub articol.

Pentru aplicatii avem 16 Gb, si nu se poate extinde cu carduri micro SD, iar bateria e de 2200 mAh-eri. In urmatoarele saptamani vom vedea cum e camera si cat tine bateria, cu viteza nu pare sa avem probleme.

 

One response to “Am despachetat primul smartphone Dual-SIM octa-core cu camera rotativa, noul P7 Xtreme de la Allview – unboxing

  1. Pingback: P7 Xtreme de la Allview – primul octa-core cu camera rotativa in teste (review) | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.