De astazi, in premiera, cel mai performant DSLR Nikon este disponibil la F64


_DSC0982            Nikon D810 – aparat foto pentru profesionisti, pentru fotografii care stiu ce vor de la un DSLR si care cer maximul de calitate de la fotografiile lor. Henri Cartier-Bresson a spus ca poti face poze cu orice, chiar si cu o cutie de chibrituri, dar el alege sa foloseasca ce este mai bun. Iar Nikon D810 livreaza cea mai buna forma pentru cele mai valoroase fotografii, atat timp cat fotograful le imprima propriile sale valori.

In acest moment, in mijlocul verii, F64.ro „incinge“ situatia oferind in premiera in Romania cea mai buna tehnologie de la Nikon pentru cei mai exigenti fotografi. Talentul nu are margini dar aparatura are, astfel ca D810 le permite fotografilor sa nu fie limitati de tehnica._DSC0986

„F64 si-a dovedit calitatile pana acum. Nu este doar un magazin de desfacere unde vii, vezi si cumperi, ci este un mediu in care primesti sfaturi, esti indrumat pentru a face cele mai bune alegeri. Astazi, anuntam ca Nikon D810 este disponibil. Reusim sa il oferim fotografilor interesati in acelasi timp cu lansarea oficiala mondiala“, a declarat Adrian Ionescu, product manager F64.ro.

Aparatul Nikon D810 este disponibil la pretul de 14.999 lei si puteti citi mai pe larg despre el aici.

Bucuresti, 17 iulie 2014 – F64

One response to “De astazi, in premiera, cel mai performant DSLR Nikon este disponibil la F64

  1. Moving onto other features, the differences aren’t all
    that great. According to Nikon, the D810 will hit stores in July and will cost $3300 for
    the body-only option Additionally, Nikon plans to offer a pair
    of kits at yet unannounced prices. Next are three new camera color profiles for the Sony DSC-RX100 III, Sony A7S and Sony Alpha SLT-A77 II.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.