Allview lanseaza VIVA i7, cea mai accesibila tableta cu procesor Intel® Atom™ din gama


Allview Viva i7Allview  lanseaza astazi tableta VIVA i7 cu procesor performant Intel® Atom™ si display excelent de 7” care utilizeaza tehnologia IPS.

”Viva i7 este a patra tableta din gama noastra care are integrat un procesor Intel® Atom™ si cu siguranta nu va fi ultima. Ne dorim ca utilizatorii de tablete PC sa aiba solutii performante, dar si accesibile.” a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Procesorul Intel® Atom™ Dual Core cu frecventa de 1,2 GHz sustinut de solutia grafica PowerVR SGX544MP si 1 GB memorie RAM, ofera viteza necesara procesarii tuturor informatiilor, sustine rularea jocurilor la o calitate optima si asigura un consum redus de energie. Memoria interna de 8 GB poate fi extinsa cu pana la 32 GB prin intermediul unui card MicroSD.

Allview Viva i7 (1)Display-ul de 7” utilizeaza tehnologia IPS (In-plane switching) care ofera un unghi de vizualizare excelent si afiseaza imagini in culori naturale. Rezolutia de 1024 x 600 px asigura claritatea detaliilor. Viva i7 dispune de conexiunea Bluetooth care permite conectarea device-ului la diverse accesorii si faciliteaza transferul de date.

Cele 2 camere foto de 2MP si 0,3 MP permit utilizatorilor sa realizeze fotografii, filmari si apeluri video prin intermediul aplicatiilor de socializare. Disponibila in doua variante de culoare, alb sidef si negru mat rubber, Viva i7 are un design ergonomic si elegant, fiind usor de utilizat si transportat.

 

Tableta Viva i7 este disponibila pe baza de precomanda incepand de astazi la pretul de 349 lei. Pentru mai multe detalii legate de device, va invitam sa consultaţi paginile de prezentare ale produselor de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.

Brasov, 17 iulie 2014 – Allview Mobile Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.