Heinner lanseaza Master Collection by Catalin Scarlatescu, gama de produse premium pentru bucatariile moderne


HMC_ScarlatescuHeinner, brandul propriu de electrocasnice al companiei Network One Distribution, lanseaza o noua gama de electrocasnice premium, dezvoltate impreuna cu binecunoscutul chef Catalin Scarlatescu. Adoptand un design care imbina eleganta cu functionalitatea, noua gama Master Collection by Catalin Scarlatescu se adreseaza celor mai solicitante gospodarii, fiind recomandate pentru utilizare frecventa si de lunga durata.

Mai mult, noile produse de bucatarie pot fi folosite cu succes de orice bucatar, amator sau profesionist. Heinner impreuna cu Chef Scarlatescu au avut ca scop dezvoltarea unor produse care sa ofere siguranta, fiabilitate si usurinta cand vine vorba atat de folosire, cat si de intretinere. Rezultatul eforturilor comune, reprezentat de noile electrocasnice si accesorii, combina finisajele atente cu cele mai noi tehnologii, la realizarea lor fiind folosite doar cele mai rezistente materiale, inclusiv inox si aluminiu turnat.

HN-RL02- Set oale presiune + steamer„Cel mai bun produs pentru mine este acela pe care il folosesti zilnic si care nu te lasa atunci cand ai mai mare nevoie de el“ a declarat Chef Catalin Scarlatescu. „In aceste conditii, sunt convins ca noua gama Heinner Master Collection by Catalin Scarlatescu va trece si de cele mai dificile incercari, indiferent ca vorbim de utilizarea casnica sau mediul de bucatarie profesionala.”

Noua gama este alcatuita din electrocasnice esentiale oricarei bucatarii moderne, precum robot de bucatarie, mixer planetar, blender de masa, aparat de gatit cu aburi, masina de facut paine sau masina de tocat carne. Linia de electrocasnice este completata de accesorii precum setul de cutite profesionale, setul de oale sub presiune si steamer, respectiv tigaile pentru diferite intrebuintari. ­­­­

HMC - HPM-1500XMC - Planetary MixerProdusele semnate de Chef Catalin Scarlatescu au fost incluse intr-o campanie speciala, dedicata clientilor fideli Selgros, prin care acestia pot obtine 40% reducere si beneficiaza de o garantie extinsa la 5 ani. Mai multe informatii despre campanie pot fi gasite pe pagina www.selgros.ro.

Preturile produselor din gama Master Collection by Catalin Scarlatescu sunt cuprinse intre 99 lei pentru tigaia de clatite cu diametrul de 26 cm si 648 lei pentru mixerul planetar (cu discountul de 40% inclus).

Pentru mai multe informatii despre Heinner Master Collection by Catalin Scarlatescu vizitati pagina: www.heinner.ro.

2 Aprilie 2015, Bucuresti – Heiner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.