Huawei lanseaza noul smartphone Mate 8 in cadrul CES 2016


Mate 8_ tilted-front_Coffee general_    Huawei Consumer Business Group a lansat, in cadrul CES 2016, noul Huawei Mate 8

 

Telefonul se mandreste cu unul din cele mai puternice procesoare existente pe piata, cu o baterie de mare capacitate si cu un design stylish – incluzand o optiune de culoare unica, Mocha brown, astfel ca Huawei Mate 8 este smartphone-ul ideal pentru oamenii de afaceri activi, aflati mereu pe fuga.

 

Odata cu Huawei Mate 8, am livrat un device care indeplineste nevoile unui nou stil de business. Datorita acestui smartphone rapid, impecabil construit, utilizatorii pot lucra mai eficient si isi pot elibera programul pentru a petrece mai mult timp cu prietenii si familia,” a declarat Kevin Ho, presedinte Handset Product Line, Huawei Consumer BG.

Conceput pentru performanta si eficienta

Cu o configuratie hardware de top, Mate 8 este primul smartphone care integreaza un procesor Kirin 950.

Noul procesor se mandreste cu o putere a CPU-ului mai mare cu 100%, cu o performanta a GPU-ului mai mare cu pana 125% si cu o eficienta a consumului de energie de pana la 70%, in comparatie cu procesorul Kirin 925. Performantele de top sunt posibile datorita celor patru nuclee A72 de 2,3 GHz, carora li se adauga inca patru nuclee A53 de 1,8 GHz.

Echipat cu o baterie de 4000mAh, Mate 8 livreaza o eficienta nemaiintalnita a consumului de energie, oferind mai mult de doua zile de utilizare normala. In plus, datorita tehnologiei de incarcare rapida, telefonul poate fi incarcat in doar 30 de minute, care sunt suficiente pentru o zi de utilizare.

Astfel, utilizatorii normali pot folosi telefonul, fara a-l incarca, timp de 2,36 zile, iar utilizatorii care petrec mult timp butonand device-ul il pot folosi, fara incarcare, timp de 1,65 zile.

 

Construit pentru oroductivitate

Ruland interfata proprietara Huawei, EMUI 4.0 si versiunea Android Marshmallow 6.0, Huawei Mate 8 ofera sute de imbunatatiri ale experientei de utilizare, inclusiv un serviciu incorporat care optimizeaza automat performanta sistemului. In plus, Mate 8 include un mod split-screen care permite jonglarea intre diferite aplicatii, care pot fi vizualizate concomitent pe ecranul telefonului.

 

Inteligent si sigur

Noul smartphone Huawei include un cititor de amprente de noua generatie, cu tehnologii imbunatatite pentru mai multa siguranta, precum senzorul circular de citire a amprentelor care imbunatateste zona de identificare cu 10%.

Suplimentar, identificarea amprentei are trei nivele de securitate, oferindu-le utilizatorilor mai multa protectie. In plus, noul design al senzorului creste deasemenea viteza de deblocare cu 100%.

Mate 8 mentine doua standarde de interfata a amprentelor pentru a imbunatati experientele de plata cu smartphone-ul, respectiv standardele Fast Identity Online (FIDO) si Android M. CPU-ul suporta deasemenea criptarea in timp real, pentru o mai buna protectie a datelor.

Noul model Huawei ofera posibilitatea de a parola cardul microSD din telefon astfel ca, daca telefonul este furat sau pierdut, datele utilizatorului, disponibile pe cardul microSD, nu vor putea fi obtinute.

 

Fotografii uimitoare

In ultimii trei ani, Huawei a investit 98 milioane de dolari pentru a dezvolta primul procesor propriu al imaginii, pentru focalizare mai rapida, claritate sporita si o redare mai fidela a culorilor.

Mate 8 are o camera foto revolutionara de 16 MP, cu senzor Sony IMX298, si o camera foto secundara de 8 MP cu un nou algoritm de beauty pentru a putea surprinde selfie-ul perfect.

 

Asculta ce ai de spus

Huawei Mate 8 integreaza tehnologia “Super Hands-Free 3.0” care permite utilizarea hands-free intr-o varietate de medii. Fie ca utilizatorii se afla intr-o masina, intr-o sala de conferinte sau la o petrecere aglomerata, acestia se vor putea bucura de conversatii clare, aflandu-se pana la 3 metri departare de telefon.

Cu un mod dedicat reducerii zgomotelor de fundal, Mate 8 face ca teleconferintele sa fie mai clare decat inainte, oriunde ar avea loc.

In plus, Mate 8 ofera posibilitatea inregistrarii audio omnidirectionale si a redarii directionale. Cele trei microfoane integrate detecteaza automat sursele sunetelor si inregistreaza vocile din toate directiile. In timpul redarii, utilizatorii pot alege orice directie a sursei sunetelor, pe care vor sa o asculte.

In plus, Mate 8 ofera un mod de rearanjare a imaginilor, care indreapta in mod automat imaginile capturate dintr-un unghi, pentru o vizualizare mai buna.

 

Conectat global

Mate 8 suporta conectivitate globala si mai multe frecvente decat orice alt telefon dual-SIM, inclusiv 4 frecvente 2G, 9 frecvente 3G si 18 frecvente 4G in 217 tari si regiuni, cu 1334 setari ale operatorilor. Aceasta facilitate transforma smartphone-ul Mate 8 in telefonul ideal pentru oamenii de afaceri care calatoresc in intreaga lume.

 

Design premium

Mate 8 are un corp unibody elegant, completat de un ecran de 6 inci, cu o rata inalta de contrast.

Cu un raport ecran-carcasa de 83%, telefonul este subtire si compact, fara a face compromisuri in ceea ce priveste marimea diagonalei ecranului. Ecranul curbat din sticla 2,5D si corpul din aluminiu, utilizat si in industria aerospatiala, se imbina perfect, conferind atat eleganta, cat si utilitate practica telefonului.

Las Vegas, Nevada, 6 ianuarie 2016 – Huawei Consumer Business Group

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.