Sony lanseaza Walkman® NW-ZX2 pentru audiofilii in miscare


Sony-Walkman-ZX2_front

Sony Walkman NW-ZX2 dispune de tehnologia High-Resolution Audio

 

  • Sunet puternic de inalta rezolutie, datorita tehnologiilor S-Master HX™ si DSEE HX™
  • Codec LDAC™ pentru imbunatatirea experientei de ascultare atunci cand alegi functionarea wireless prin Bluetooth®
  • Durata de viata de 60h[1] a bateriei si o capacitate de stocare de 128GB (ce poate fi extinsa)
  • Design premium din aluminiu

 

Familia legendara Sony Walkman® primeste un nou membru creat special pentru audiofilii impatimiti. Noul Walkman® NW-ZX2 cu tehnologie High-Resolution aduce rafinamentul exceptional al standardului de inalta rezolutie chiar in buzunar, oferindu-ti o auditie peste calitatea unui CD chiar si atunci cand esti in miscare.

Sony Walkman ZX 2

Convertirea sunetului analog la formate digitale poate compromite claritatea semnalului original. Tehnologia High Resolution Audio pastreaza mai multe detalii in timpul acestui proces de conversie, oferind astfel o experienta audio mai autentica si mai emotionanta.

 

Noul Walkman® NW-ZX2 cu un design impresionant beneficiaza de o serie de imbunatatiri ale designului ce atrag dupa sine o calitate audio impresionanta si sunete ce pastreaza fiecare nuanta a inregistrarii originale.

 

Amplificatorul Sony S-Master HX pastreaza in intregime detaliile semnalului audio in timpul procesarii pentru a ajuta redarea cu acuratete a sunetelor. Aceasta tehnologie proceseaza cantitati mari de date in format audio minimizand zgomotul si distorsiunea.

Sony-Walkman-ZX2

Tehnologia DSEE HX recreeaza sunetele inalte care sunt pierdute in timpul procesarii semnalului audio. Sunetele ce au ca sursa fisiere MP3 sau CD sunt imbunatatite, extinzand frecventa si profunzimea peste calitatea originala, pana aproape de calitatea Hi-Res (corespunzand frecventei 192 kHz/24-bit audio).

 

Detaliile care fac noul Walkman® NW-ZX2 potrivit pentru orice audiofil sunt evidente inca de la prima atingere. Cadrul dispozitivului este realizat din aliaj de aluminium pentru mai multa robustete, in timp ce utilizarea cuprului pentru componentele interne reduce impedanta.

 

O alta imbunatatire la nivel de design este reprezentanta de condensatorul dublu inclus in alimentator pentru a reduce variatiile de tensiune.

 

Circuitele audio sunt acoperite cu un strat fin de cupru cu bifenili policlorurati, iar cablurile sunt realizate din cupru OFC. Calitatea sunetului este imbunatatita si prin utilizarea componentelor premium, inclusiv a bobinelor si rezistorilor de tip MELF si condensatoare cu caracteristici superioare. Nu mai putin de sapte condensatori mari ‘OS-CON’ asigura claritatea sunetului si minimizeaza zgomotul de iesire.

 

Doua surse digitale in loc de una, cu oscilator de cristal dedicat pentru 44.1/88.2/176.4 kHz (CD/DSD) si 48/96/192 kHz, asigura claritatea auditiei.

 

Noul Walkman® NW-ZX2 suporta codecul LDAC, iar conectivitatea Bluetooth® iti permite sa asculti muzica la o calitate ridicata chiar si prin conexiune wireless. Transmitand pachetele de date de trei ori mai eficient si mai rapid decat tipul anterior de conexiune[1] Bluetooth®, cu codecul LDAC te bucuri de o experienta audio imbunatatita pentru toata muzica. Conectarea walkman-ului printr-o singura atingere, prin NFC, cu orice tableta sau telefon compatibile se realizeaza fara efort si iti da instantaneu acces la muzica preferata stocata pe dispozitive externe.

Pasionatii de muzica apreciaza cu siguranta capacitatea de stocare interna de 128GB ce poate fi extinsa, printr-un card microSD pana la 256GB, spatiu suficient pentru mai mult de 1.700 de piese in format audio de inalta rezolutie (spatiu ocupat de o piesa ajungand pana la 150MB). In plus, autonomia este imbunatatita cu noua baterie Li-ion de capacitate ridicata, astfel ca poate fi utilizata pentru o perioada de 60 de ore de redare a fisierelor MP3, dupa numai o singura incarcare.

 

Compatibilitatea Wi-Fi Dual-band (2.4/5 GHz) iti permite sa asculti muzica preferata disponibila in reteua DNLA la calitate Hi-Res, fara nici un fel de intereferente. Totodata, playerul dispune si de conectivitatea audio prin USB, astfel incat sa asculti muzica in casti portabile si amplificatoare USB DAC, fara bruiaje digitale.

 

Noul Walkman® Sony NW-ZX2 cu tehnologie High-Resolution Audio from va fi disponibil in magazinele din Europa incepand cu primavara acestui an.

Specificatii tehnice
Capacitate de stocare 128 GB
Memorie externa microSD (cardul nu este inclus in pachet)
Caracteristici Redare la calitate High-Resolution Audio, amplificator digital S-Master HX, DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine), ClearAudio+, Clear Bass, egalizator, VPT, conectivitate de tip one-touch prin NFC si Bluetooth®
Formate audio compatibile MP3, WMA1, FLAC (192KHz/24bit), Linear PCM (192KHz/24bit), WAV (192KHz/24bit), AAC-LC2, HE-AAC, Apple Lossless (192KHz/24bit), AIFF (192KHz/24bit), DSD (2.8MHz, 5.6MHz)*1: Fisierele protejate WMA nu pot fi redate*2: Fisierele protejate AAC-LC nu pot fi redate
Autonomie MP3 60 de ore* pentru fisiere*(MP3 128kbps)
Audio 33 de ore* pentru fisiere Hi-Res*(FLAC 192kHz/24bit)
Timp de incarcare Aproximativ 4.5 ore
Sistem de operare Android™ 4.2
Ecran 4.0 inci FWVGA (854×480) Triluminos™ Display for mobile
Conectivitate Wi-Fi (IEEE 802.11b/g/n/a)
Bluetooth® Bluetooth® (A2DP/AVRCP/OPP/HID/SPP)Codecuri: SBC/LDAC
NFC Da
Aplicatii incluse Media Go (pentru Windows), Content Transfer pentru Mac (for Mac OS)
Dimensiuni 65.1×131.2×18.5 mm (WxHxD, fara protuberante)
Greutate Aprox. 235 g
Accesorii Cablu USB, husa de piele

[1] Bluetooth A2DP, SBC(328kbps,44.1kHz)

 

[1] Redand fisiere in format MP3

8 ianuarie 2015, Bucuresti – Sony Romania

One response to “Sony lanseaza Walkman® NW-ZX2 pentru audiofilii in miscare

  1. Pingback: Sony a lansat in Romania noua gama de produse Hi-Res Audio | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.