Travel & Surf de la COSMOTE primul plan tarifar de date in roaming fara restrictii


      COSMOTE Romania lanseaza extraoptiunile Travel & Surf, care ofera o experienta a navigarii pe internet absolut lipsita de griji in timpul calatoriilor, in tarile Uniunii Europene.

Travel & Surf va fi oferit in trei versiuni si este destinat abonatilor, atat rezidentiali cat si business, care au nevoie sa ramana in contact cu universul lor digital, sunt familiarizati cu tehnologiile mobile si doresc sa beneficieze din plin de functiile terminalelor lor, atunci cand se afla peste hotare.

“Cu ajutorul Travel & Surf utilizatorii COSMOTE pot sa uite de problema pierderii controlului asupra consumului de MB sau a epuizarii traficului inclus. Conceptul pe care il lansam maine este foarte avantajos si aduce beneficiul navigarii pe internet fara constrangeri de cost, in timpul deplasarilor peste hotare. Clientii COSMOTE vor putea sa aleaga dintr-o varietate de optiuni „Travel & Surf” , raspunzand tuturor nevoilor de navigare pe internet, in oricare dintre tarile UE, oferind totodata, in premiera, primul concept de trafic nelimitat de internet in roaming, la preturi pornind de la 6,67 eurocenti per MB, fara TVA. Optiunile contin pachete de date foarte atractive, la preturi avantajoase, servind toate tipurile de necesitati de comunicare, de la utilizarea minima, ocazionala, la cea intensiva”, a declarat Oana Cristea, Senior Manager, Wholesales Department, COSMOTE Romania.

In premiera pe piata romaneasca de telecomunicatii, utilizatorii care au activat pe contul lor un serviciu de date si pe cel de roaming isi pot activa Travel & Surf Pass alegand una dintre cele trei extraoptiuni disponibile pe prima pagina a unui portal dedicat. Pagina respectiva are o interfaţa web atractiva si ofera informatii utile, posibilitatea de achiziţionare a pachetelorTravel&Surf si cost-control. Aceasta se deschide atunci cand browserul de web este pornit sau daca se tastează adresa web pe un browser deja deschis. Pagina serviciului este oferita gratuit clientilor, atat in tara cat si in roaming in statele membre UE.

Travel & Surf Daily S si Travel & Surf Daily M sunt disponibile pentru o singura zi. Utilizatorul poate achizitiona o noua extraoptiune dupa expirarea valabilitatii celei utilizate sau dupa ce traficul inclus este consumat. Pentru Travel & Surf Weekly, daca utilizatorul consuma traficul inclus inainte de expirarea perioadei de valabilitate (sapte zile) traficul de date va fi inca permis, gratuit, dar viteza va fi limitata pana la finalul perioadei de valabilitate. Pentru a reveni la viteza initiala, clientul poate achiziţiona o noua extraoptiune.

In plus, in premiera in Romania, conceptul Travel & Surf ofera posibilitatea navigarii pe internet, fara nicio limitare sau restrictie, in oricare din tarile Uniunii Europene unde COSMOTE are acorduri de date in Roaming, indiferent de reteaua utilizata, si nu doar in anumite retele preferate.

Oferta Travel & Surf de date in roaming face parte dintr-o initiativa mai ampla a grupului Deutsche Telekom de a face utilizarea internetului mobil peste hotare mai usoara si mai accesibila financiar. Oferta este disponibila si in alte zece tari in care Deutsche Telekom este prezent.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.cosmote.ro.

In plus, trei extraoptiuni de internet pe care toti clientii (inclusiv utilizatorii BlackBerry si M2M) le pot folosi pentru navigarea pe internet in spatiul UE sunt disponibile din martie 2011:

*fără TVA

Extraoptiunile de internet in roaming oferite de COSMOTE au o valabilitate de sapte zile. Clientii pot achizitiona consecutiv trei extraoptiuni, indiferent de tip, dupa expirarea celei anterioare, intr-un interval de timp de 30 de zile de la activarea primeia. Extraoptiunile pot fi achizitionate suplimentar fata de serviciul de date activ, dupa ce utilizatorul se asigura ca serviciul roaming a fost deja activat.

Clientii COSMOTE Romania pot folosi serviciile de date in roaming in peste 61 de tari si 146 de retele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.