BenQ aduce in Romania primul monitor hibrid de gaming cu tehnologie G-SYNC


BenQ XL2420G                   BenQ prezinta XL2420G – primul monitor din seria de gaming echipat cu un procesor hibrid. Creat pentru a depasi limitele tehnologiei de imagine. XL2420G este un succesor redutabil al seriei de monitoare de gaming XL si un produs revolutionar pe segmentul sau in contextul lansarii tehnologiei G-SYNC.

 

Spre deosebire de celelalte modele G-SYNC existente pe piata, noul monitor BenQ le permite utilizatorilor sa schimbe cu usurinta intre modul Clasic proprietar BenQ, ce ofera o manevrabilitate fara precedent pentru adaptarea oricarui joc la preferintele utilizatorului, in vreme ce G-SYNC, care utilizeaza tehnologia proprie NVIDIA, livreaza o viteza fara precedent pentru a oferi imagini fluide chiar si in scene de actiune. Monitorul BenQ XL2420G devine astfel cea mai buna alegere pentru cei care vor ce este mai bun din ambele categorii.

BenQ_XL2420G

“Dupa lansarea tehnologiei NVIDIA G-SYNC, am fost surprinsi de nivelul de interes pentru un monitor BenQ care sa o incorporeze. Insa nu ne-am dorit sa venim doar cu un monitor G-SYNC, ci am vrut sa aducem utilizatorilor cel mai bun produs din segment, pentru ca fiecare monitor BenQ este creat special pentru a livra cea mai buna experienta de gaming”, spune Peter Huang, Director General pentru BenQ Technology. “Astfel, noul XL2420G reprezinta o provocare pentru noi de a face ceva cu totul nou, un motor hibrid caracterizat de perfectiunea care scoate la iveala un superlativ BenQ si un superlativ pe segmentul G-SYNC.”

 

Cu un procesor hibrid, noul BenQ XL2420G are tot ce iti poti dori de la un monitor de gaming – tehnologie de display de ultima ora si o fluiditate impresionanta oferita de tehnologia NVIDIA G-SYNC pe un ecran LED impresionant de 24 de inci cu un timp de raspuns de 1ms GTG.

 

Mod NIVIDIA G-SYNC

Tehnologia NVIDIA G-SYNC pune placa grafica la lucru pentru a reda imagini foarte fluide intr-o sesiune de gaming interactiva. Modul G-SYNC sincronizeaza ratele de refresh ale monitorului cu placa grafica, astfel incat cadrele sunt afisate in acelasi moment in care sunt randate, eliminand astfel erorile de display, efectul de tearing sau orice alt fel de sincopa in incarcarea unei imagini. Tehnologia Ultra Low Motion Blur (ULMB) are de asemenea un cuvant de spus pentru estomparea aproape integrala a neclaritatii cinematice.

Modul proprietar BenQ

Procesorul hibrid incorporat de noul monitor ofera utilizatorului acces facil la toate functiile clasice ale monitoarelor de gaming BenQ. Modul Clasic ofera o libertate extinsa in alegerea setarilor dorite si asigura cea mai buna experienta pentru jocurile care nu sunt compatibile cu tehnologia G-SYNC. Paleta de setari pe care utilizatorii o au la dispozitie include Motion Blur Reduction si Gaming Refresh Rate Optimization Management (100/120/144Hz) pentru o fluiditate confortabila si o viteza de raspuns optima; Black eQualizer si Smart Scaling pentru un control precis; S Switch si Display Pilot pentru cea mai intuitiva; Low Blue Light si Flicker-free pentru un confort sporit al ochilor chiar si in timpul sesiunilor prelungite de gaming.

Lansarea monitorului BenQ XL2420G cu procesor hibrid, care imbina puterea tehnologiei G-SYNC cu atentia pentru detalii si functiile avansate destinate pasionatilor de jocuri video marcheaza un pas important pentru BenQ, pe masura ce compania continua sa aduca avantaje considerabile seriei de monitoare profesionale de gaming.

Disponibilitate: Noul monitor cu tehnologie G-SYNC BenQ va fi disponibil incepand cu luna ianuarie pe piata la partenerii autorizati BenQ pentru Romania (Darer, IT Direct, MGT Educational si Network One Distribution).

Bucuresti, 18 decembrie 2014 – BenQ Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s