Telekom Romania Mobile Communications lanseaza aplicatia mobila MyAccount


MyAccount_Telekom

  • Clientii au acces usor la informatiile contului lor
  • Acces usor la informatii despre factura si plata online
  • Reincarcare usoara pentru clientii prepaid

 

Telekom Romania Mobile Communications lanseaza aplicatia mobila MyAccount, ce aduce clientilor acces constant la informatiile contului lor si posibilitatea de a verifica statusul serviciilor si extraoptiunilor activate direct de pe telefonul lor mobil.

Astfel, cu noua aplicatie mobila MyAccount, clientii serviciilor mobile au acces usor la informatii despre facturile lor, posibilitatea de a le plati online si de a primi notificari in momentul in care noua factura este emisa. Aplicatia are disponibila functia InfoCost si aduce informatii despre abonamentul curent pentru abonati, precum si despre serviciile si extraoptiunile active pentru utilizatorii de cartela preplatita. Utilizatorii MyAccount pot gasi usor cel mai apropiat magazin Telekom si indicatii despre cum pot ajunge la el.

Mai mult, utilizatorii prepaid isi pot reincarca contul usor si rapid cu noua aplicatie ce permite plata prin card si reincarcarea prin voucher. De asemenea, clientii Telekom Romania Mobile Communications vor avea mereu disponibile informatii despre localizarea magazinelor Telekom sau ale partenerilor si despre ofertele si campaniile promotionale curente.

 

“Clientii vin cu din ce in ce mai multe cereri de pe dispozitivele mobile, 24% din traficul de pe site-ul telekom.ro fiind inregistrat de pe mobil. Obiectivul nostru este imbunatatirea experientei de utilizare a clientului si, de aceea, lucram continuu la dezvoltarea serviciilor noastre. Astfel, lansam aplicatia mobila MyAccount, ce este o solutie eficienta si usoara de a-si gestiona contul, de a face plati sau de a fi la curent cu noutatile prin intermediul notificarile primite”, a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff si Director Dezvoltarea Afacerii pentru grupul Telekom Romania.

Aplicatia mobila MyAccount este disponibila pentru abonatii si clientii de cartela preplatita ai Telekom Romania Mobile Communications si se poate descarca din App Store si Play Store. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

9 decembrie 2014, Bucuresti – Telekom Romania

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.