Noua tastatura Logitech optimizeaza navigarea cu ajutorul unui touchpad spatios


Logitech_TK820_BTY

Logitech isi mareste gama de tastaturi prin lansarea modelului Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820, o tastatura wireless cu un touchpad integrat ce iti permite sa tastezi si sa faci swipe intr-un mod confortabil.

“Am creat Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 pentru a aduce laolalta tot ce iti doresti când vine vorba de control si navigare pe PC-ul tau,“ a precizat Charlotte Johs, vice presedinte global de dezvoltare de brand si portofoliu pentru accesorii de PC in cadrul Logitech. “Aceasta tastatura ofera o cale noua de a naviga, permitându-ti sa tastezi, sa atingi si sa faci swipe cu un singur dispozitiv.”Logitech_TK820_

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 dispune de un design ultra-slim ce ocupa mai putin spatiu pe birou, pentru ca se conecteaza wireless la PC si optimizeaza navigarea cu ajutorul unui touchpad integrat. Zona tactila este simtitor mai mare fata de touchpad-ul unui laptop, asa ca este extrem de confortabil sa faci zoom si swipe. Touchpad-ul recunoaste pâna la 8 gesturi multi-touch Windows cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint.

In plus fata de design-ul atragator, tastarea cu noua tastatura este foarte placuta. Sistemul de taste Logitech PerfectStroke distribuie presiunea de tastare in mod egal pe suprafata tastelor, asa incât fiecare apasare este silentioasa si placuta la atingere, chiar si atunci când apesi doar partea superioara a tastei. Tastele de tip incurve dispun de margini rotunjite pentru ca degetele sa alunece pe tastatura, astfel incât tastarea sa fie cât mai fluida si placuta.

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 dispune de un receiver Unifying extrem de mic, ce foloseste o conexiune avansata de 2.4 GHz care ofera stabilitatea unui dispozitiv cu fir. Conexiunea wireless este sigura, asa ca poti aseza tastatura in cele mai convenabile pozitii pentru a te bucura de tastare fara intreruperi.

Pret si disponibilitate

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 va fi disponibila in Europa incepand cu luna septembrie 2013 la un pret recomandat de 99,99 Euro.

NEWARK, California – 13 august 2013 – Logitech

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.