Orange Romania aduce exclusiv in oferta Rolling Spider si Jumping Sumo, minidronele Parrot


Parrot Rolling Spider            De astazi, Orange Romania si Parrot aduc in oferta doua minidrone, Rolling Spider si Jumping Sumo, ce pot fi controlate de pe smartphone sau tableta, cu ajutorul aplicatiei gratuite FreeFlight 3 pentru dispozitive iOS, Android, Windows 8.1 si Windows Phone 8.1.

Minidrona Rolling Spider de la Parrot este o drona zburatoare, ultra-compacta si foarte usoara, la numai 55 g, ce se poate deplasa pe sol, pe pereti si chiar pe tavan. Aceasta este echipata cu o camera verticala, pozitionata sub fuselaj, care o ajuta sa se stabilizeze in timpul zborului si sa realizeaze fotografii in aer liber sau in interior, la diverse evenimente sau in vacanta. Imaginile sunt stocate in memoria flash de 1 GB si pot fi ulterior transferate pe computer.

Datorita senzorilor cu care este echipata, minidrona poate detecta daca este aruncata in aer si planeaza, chiar daca motoarele sunt oprite. Ea porneste automat si asteapta comenzile utilizatorului. In acelasi timp, daca una dintre elice intra in contact cu un corp solid, motoarele se opresc, aceasta caracteristica oferind un plus de siguranta.

Minidrona Rolling Spider are autonomie de 8 minute si functioneaza cu o baterie reincarcabila Litiu-Polimer de 550 mAh, compatibila si cu drona Jumping Sumo de la Parrot.

Jumping Sumo reprezinta o inovatie in domeniu, cu o mobilitate deosebita: se poate deplasa cu o viteza maxima de 2 m/s in interiorul sau in afara casei, poate lua viraje in unghi drept si poate realiza intoarceri la 180̊. Cele doua roti cu care este echipata sunt retractabile si ii asigura echilibrul; mai mult decat atat, acestea se extind pentru o stabilitate crescuta la viteze mari si se retrag in pozitie compacta pentru un plus de agilitate in spatii stramte.

Parrot Jumping SumoMinidrona Jumping Sumo are autonomie de 20 de minute, poate sari pana la 80 cm inaltime si permite programarea unui traseu, care va fi regasit ulterior in miscarile predefinite ale dronei. In plus, aceasta este echipata cu obiectiv superangular care trimite imagini video in direct pe ecranul smartphone-ului sau tabletei pilotului. De asemenea, drona poate realiza fotografii si videoclipuri pe care le poate stoca pe un stick micro-USB conectat in prealabil la ea.

„In februarie 2011 aduceam in oferta AR Drone, primul quadricopter controlat de la distanta cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat, si lansam astfel o noua gama de produse ce imbina tehnologii inovatoare pentru a oferi noi posibilitati de divertisment clientilor nostri. Rolling Spider si Jumping Sumo, noua generatie de minidrone, completeaza oferta existenta de jucarii inteligente ultra-tehnologizate, atractive atat pentru adolescenti, cat si pentru adulti. Avand caracteristici care le sprijina functionalitatea atat in interior, cat si in exterior, ele le ofera utilizatorilor posibilitatea de a inregistra momente memorabile oriunde s-ar afla.” a declarat Alexandra Faciu, Senior Product Manager.

Cele doua minidrone vor fi disponibile atat in Orange shop, cat si in magazinul online la pretul de 169 euro pentru Parrot Jumping Sumo, respectiv 109 euro pentru Parrot Rolling Spider.

Mai multe detalii sunt disponibile pe paginile dedicate din magazinul online: http://www.orange.ro/parrot-jumping-sumo/ si http://www.orange.ro/parrot-rolling-spider/ sau in orice magazin Orange.

Bucuresti, 27 august 2014 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.