ADATA lanseaza noul acumulator portabil PV110 cu iesire USB dubla, cu capacitate de 10400mAh


PV110-Features01              ADATA™ Technology, furnizor de module DRAM ultra-performante si produse NAND Flash, lanseaza astazi noul acumulator portabil PV110. Avand un design subtire si elegant, o capacitate de 10400mAh si o iesire USB dubla de 3.1A pentru incarcare rapida, noul dispozitiv este alegerea ideala pentru utilizatorii de smartphone-uri si tablete.

ADATA PV110 este echipat cu doua porturi USB, ce ofera un total de 3.1A (2.1A + 1A), suficient pentru o incarcare rapida si simultana a doua dispozitive(smartphone-uri si tablete). Capacitatea uriasa de 10400 mAh permite 5 incarcari complete pentru smartphone-uri si 1,5 pentru tablete.

Este imbracat in aluminiu mat, avand o ergonomie ridicata datorita design-ului sau subtire si curbat. Vine echipat cu un mic LED ce indica nivelul de incarcare si benficiaza de un sistem de economisire a energiei, ce permite acumulatorului sa se stinga singur atunci cand dispozitivul este complet incarcat sau cand nu este folosit timp de 10 secunde.PV110-All

PV110-Features04PV110 este certificat FCC, CE, BSMI, VCCI, KC, PSE, RCM, EAC si NOM, ceea ce asigura siguranta si stabilitate la folosire indelungata. Pentru a garanta o siguranta maxima in utilizare, PV110 ofera sase nivele de protectie, ce includ protectia la supra-incalzire, protectia la scurt-circuit, protectia la supra-tensiune, protectia la supra-incarcare, protectia la supra-descarcare si protectia la supra-curent. Tot aici, veti beneficia si de o protectia PTC (Positive Temperature Coefficient), ce monitorizeaza temperatura bateriei pentru a inlatura orice risc datorat supra-incalzirii.

Ca si varietate, PV110 este disponibil in patru culori clasice: titan, aur, roz si albastru.

Bucuresti, Romania – 14 Iulie 2014 – ADATA™ Technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.