12 ore de miscare si un cros caritabil la “Cea mai mare ora de sport” din Brasov


cea-mai-mare-ora-de-sport-3Sambata, 19 iulie 2014, intre orele 9.00 – 21.00, Dolce Sport ii invita pe iubitorii de miscare in Piata Sfatului, la evenimentul de masa “Cea mai mare ora de sport si la un cros cu obstacole caritabil pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer.

La “Cea mai mare ora de sport” din Brasov vor avea loc demonstratii de fitness precum Zumba Gold, Zumba Fitness, Kangoo Jumps, Khai Bo, X-Tempo, Steel Programs, StrikeZone, Freestyler, Cardio Fat Burning, Jumping, Summer Abs Training. Vor fi amenjate si zone pentru BootCamp, TRX, biciclete stationare (Real Ryder) si Gravity. Sesiunile vor fi sustinute de instructori renumiţi nationali si internationali (vezi program), alaturi de care participantii pot invata miscari de baza sau pot efectua exercitii intense.

Editia de la Brasov a “Celei mai mari ore de sport” va include si un cros caritabil, la care sunt invitati iubitorii de miscare care doresc sa sustina familiile cu copii diagnosticati cu cancer sa procure medicamentele necesare. Fondurile obtinute din taxa de inscriere vor fi donate familiilor celor mici prin intermediul Fundatiei Romtelecom pentru romani. Mai multe detalii despre conditiile de inscriere sunt disponibile aici.Miscarea face bine

Evenimentul “Cea mai mare ora de sport” de la Brasov este al doilea din 2014, primul avand loc la Bucuresti, in luna iunie, cand au participat peste 2000 de persoane. A treia zi a evenimentului este programata pentru sambata, 9 august, la Mamaia, piateta Perla.

Programul complet al evenimentui este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicata campaniei. “Cea mai mare ora de sport” este evenimentul anual care face parte din campania pro-sanatate “Miscarea face bine”, demarata de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, in anul 2011.

14 iulie 2014, Bucuresti – ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.