Ziua Nationala a Frantei sarbatorita pe Aeroportul International Henri Coanda


IMG_5269              Cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, compania aeriana Air France in parteneriat cu Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti a organizat un eveniment dedicat tuturor pasagerilor aflati pe aeroport in aceasta zi. Evenimentul s-a desfasurat in Terminalul Nou – Plecari al Aeroportului International Henri Coanda, incepand cu ora 12:00.

Ziua Frantei sarbatorita pe aeroportul Henri Coanda a debutat cu o receptie pentru personalitati, presa, clienti si agenti de turism si s-a intins pe durata intregii zile cu surprize pentru pasageri.

Au existat momente de French can-can, catering de tip French Gourmet, deserturi frantuzesti, un colt de relaxare si multe alte suprize pregatite de organizatori, toate pe ritmurile romantice ale muzicii frantuzesti. Totodata, pe ecranul de proiectie amplasat in zona de eveniment au fost difuzate, pe parcursul intregii zile, filme si imagini vintage de aviatie.IMG_5272

Cu aceasta ocazie Air France a organizat si o expozitie cu noile vizualuri incluse in campania de imagine Air France – ”France is in the air”. Vizualurile vor putea fi admirate de pasageri pana pe 1 August 2014.

Organizarea acestui eveniment nu a afectat traficul de pasageri. Pe parcursul zilei pasagerii au fost asteptati in zona noului terminal pentru a sarbatori Ziua Nationala a Frantei alaturi de Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti si de Air France, care a oferit vouchere de reducere tuturor pasagerilor din aeroport.

Bucuresti, 14 iulie 2014Air France Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.