Impresii si cateva imagini de la Neversea 2019


Cele mai tari festivaluri si anul asta le aduce Orange, dar dintre toate pentru mine cel mai fain e cel de pe plaja din Constanta, Neversea, care a ajuns anul asta la a treia editie. Clujenii care organizeaza si deja celebrul Untold fac o treaba tare faina, an de an mai faina. Da, anul asta a fost si mai frumos si mai bine organizat cu scene noi si mai impresionante. Noi cei de la presa am avut conditii optime in cortul dotat cu AC, internet de viteza mare furnizat de Orange, racoritoare si snacksuri, dar nici spectaorii nu aveau de ce sa se planga, organizare exemplara, siguranta si o varietate mare de food-truckuri pentru toate gusturile si buzunarele.

Ce mi-a mai placut foarte mult ca programul a fost respectat la minut, cel putin cat am fost eu cateva ore in toate cele 4 zile, artistii ajungeau pe scena exact la ora anuntata, ceea ce sigur nu e usor de realizat.

Nu intru in detalii ce formatie, ce DJ mi-a placut cel mai mult, au fost cateva, gusturile difera, dar ca fotograf am apreciat foarte mult scena si lumina de la concertul Deliei, artista a facut un show frumos, la fel si Sean Paul, Ofenbach sau Lost Frequencies. Steve Aoki parea favoritul publicului, iar muzica de la scena Daydreaming ramane printre favoritii mei.

Jessie J. nu m-a impresionat nu doar din cauza aerelor de vedeta, dar si speechul (cam mult) ei feminist era doar pt. o parte din public.

Am inteles de la organizatori ca anul acesta au fost 240.000 de vizitatori, cu 15% mai mult ca in anul precedent si ca probabil anul viitor vor fi chiar ceva schimbari pentru ca mizeaza pe crestere si la anul.

Am incercat sa surprind un pic si din atmosfera festivalului si am facut cateva portrete de ”festivaleri” (vezi in galeria de sub articol) , cu siguranta ne vedem si la anul.

9 Iulie 2019, Bucuresti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.