Inovatia Sony premiata la CES: Sony obtine 13 distinctii „Best of Innovation”


Sony DSC QX100_1

  • Sony VAIO® Fit multi-flip™ PC – recunoscut pentru designul inovator
  • Gama Cyber-shot™ QX – cel mai inovator produs la categoria ”Imagine digitala”

Inovatia si excelenta Sony sunt recunoscute de CES, primind 13 distinctii pentru “Cel mai inovator produs”.

Sony VAIO®® a fost distins in cadrul celui mai mare târg de tehnologie cu premiul „Best of Innovation” pentru cel mai nou produs lansat pe piata, Sony VAIO® Fit multi-flip™ PC. Un alt premiu la categoria „Innovations” a fost obtinut de catre gama de camere foto Cyber-shot™ DSC-QX10 si DSC-QX100.

”Produsele Sony VAIO® sunt recunoscute pentru designul inovator si functionalitatea extinsa”, declara Lucian Radulescu, Country Head Sony Romania, Bulgaria si Republica Moldova. “Fiecare produs VAIO® combina performanta celor mai noi tehnologii cu functionalitatea unui design care pune utilizatorul pe primul plan. Acest premiu reprezinta o noua confirmare a eforturilor Sony pentru dezvoltarea unor produse care stabilesc standardul in inovatie”.13Fall_VAIO_Fit_13A_Stand_mode_S (Medium)Laptopul care stabileste noul standard in design

Sony VAIO® Fit multi-flip™ PC este laptop-ul inovator care imbina intr-un mod atractiv productivitatea cu divertismentul digital. VAIO® Fit se transforma rapid si usor intr-o tableta cu ecran tactil. Dispozitivul permite schitarea ideilor, prin intermediului stylusului digital, la fel de natural precum scrisul de mâna.

Camera foto de 8 megapixeli cu senzor de imagine ‘Exmor RS pentru PC’ (doar la modelul VAIO® Fit 13A) permite surprinderea unor imagini clare, chiar si in conditii de iluminare slaba.

VAIO® Fit se aude la fel de bine precum arata. Modul ClearAudio+ pune la dispozitia utilizatorului patru moduri cu setari potrivite fiecarui tip de continut, dar permite si personalizarea setarilor audio, in functie de preferinte. Tehnologia NFC permite transferul de muzica printr-o simpla atingere a laptopului de boxe sau casti compatibile, fara a te incurca in cabluri.

Sony DSC QX10_toc

Gama QX transforma smartphone-ul intr-o camera foto premium

Cu o greutate de numai 105g (incluzând bateria si card-ul MicroSD), camera DSC-QX10 incorporeaza un senzor CMOS Exmor R™ de 18.2 megapixeli si este echipata cu obiectivul Sony G. Având un zoom optic 10x, DSC-QX10 este ideal pentru prim-planuri, dar si pentru a surprinde elemente aflate la o distanta considerabila. Stabilizatorul optic SteadyShot elimina orice tremur al camerei, pentru a obtine imagini si videoclipuri clare, chiar si in conditii de iluminare redusa.

QX100_Top-1200Cyber-shot™ DSC-QX100 dispune de un senzor CMOS Exmor R™  cu o dimensiune de 1inch si 20.2 megapixeli. Camera surprinde fotografii cu un nivel scazut al zgomotului de imagine, chiar si in conditii de iluminare scazuta – scene care ridica dificultati camerelor incorporate de telefoanele mobile. Datorita ecranului generos al smartphone-ului, optimizarea setarilor diafragmei, compensarea timpului de expunere, schimbarea modului de fotografiere sau inregistrare devin mult facile.

Lista produselor distinse cu premiul ”Cel mai inovator produs” la CES 2014

Categoria ”Tablete, E-Reader si Mobile Computing”

  • Sony VAIO® Fit multi-flip™ PC
  • Sony Xperia Z
  • Sony VAIO®  Tap

Categoria ”Imagine digitala”

  • Gama Cyber-shot® DSC-QX100 si DSC-QX10
  • Camera video pentru consumer 4K
  • Action Cam
  • Music Video Recorder

Categoria ”Componente Home/Audio/Video”

  • Media Player 4K Ultra HD (FMP-X1)

Categoria ”Casti”

  • Sony MDR-10RNC
  • Amplificator / Casti portabile PHA-2

Categoria ”Audio locuinta”

  • Sony HAP-Z1ES

Categoria ”Monitoare”

  • Sony XBR-65X850A

Categoria ”Televizoare si home cinema”

  • Sony HT-ST7

Bucuresti, 20 ianuarie 2014 – Sony Romania

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.