Seenow, prima aplicatie video romaneasca disponibila pe Google Chromecast


mobile_home

  • Continutul video oferit de Seenow este de acum accesibil pe orice fel de televizor cu port HDMI
  • Serviciul se poate controla usor, cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete
  • Utilizand Google Chromecast si Seenow, orice abonat la cablu din Romania care nu are acces la competitiile nationale de fotbal le poate vedea acum pe orice televizor alaturi de sute de filme on demand la preturi care incep de la 2 euro (fara TVA).

Seenow – serviciul de TV & Video on Demand pentru PC, tableta, mobil si Smart TV – este de acum disponibil si pe dispozitivul de video streaming Chromecast, lansat de Google anul acesta. Seenow devine astfel prima aplicatie video romaneasca care ofera suport Chromecast prin smartphone si tableta pe sistemele de operare Android si iOS.

tablet_home               Chromecast este un dispozitiv de streaming video dezvoltat de Google care permite vizionarea continutului video din aplicatiile mobile direct pe televizor, indiferent daca acesta este sau nu un Smart TV. Totul devine posibil prin simpla conectare a dizpozitivului Chromecast la portul HDMI al televizoarelor. In felul acesta, experienta de consum video pe ecranul mare al televizorului este controlata foarte comod de pe telefon sau tableta.

Cu ajutorul Chromecast, oferta Seenow devine usor de accesat pe televizor, prin simpla apasare a unui buton specific disponibil in aplicatiile mobile. Utilizatorii Seenow pot urmari pe televizor, impreuna cu intreaga familie, meciurile din Liga 1, Cupa Ligii si Cupa Romaniei, sute de filme, seriale si documentare HD sau canale TV si emisiuni inregistrate, chiar daca nu au un Smart TV.

Ecranele Smart TV genereaza un volum de consum video semnificativ pentru Seenow, iar integrarea suportului pentru Chromecast in aplicatiile Seenow aduce acum vasta noastra oferta de continut de pe smartphone sau tableta direct pe televizor. Astfel, orice abonat de cablu TV din Romania care nu are acces la competiile nationale de fotbal sau la cea mai mare oferta de filme si seriale video on demand le poate accesa pe orice fel de televizor cu un dispozitiv Chromecast si oferta Seenow care incepe de la 2 euro/luna fara TVA”, declara Catalin Clemente, Director de Marketing si Vanzari.

Instalarea este simpla. Odata achizitionat dispozitivul Chromecast, acesta trebuie conectat la portul HDMI al televizorului. Pentru a putea conecta device-ul mobil de pe care accesezi Seenow la un dispozitiv Chromecast, trebuie sa te afli in aceeasi retea wi-fi. Accesand iconita specifica, disponibila in bara de meniu a aplicatiei Seenow, are loc conectarea si poate incepe transferul continutului video catre televizorul tau. Odata transferat continutul video catre TV, utilizatorul poate folosi smartphone-ul sau tableta pentru orice alte activitati.

Seenow este disponibil in acest moment pe televizoarele inteligente Samsung, LG si Phillips Smart TV si va continua strategia de extindere a miijloacelor de vizionare pe ecranul televizorului si in perioada urmatoare.

9 Decembrie 2014, bucuresti – Direct One

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.