Orange sustine cele mai mari festivaluri ale verii: UNTOLD, Neversea, Electric Castle, Summer Well si Afterhills


Orange, Orange Romania sustine si in acest an muzica live, fiind partener principal al celor mai asteptate festivaluri de muzica din Romania: UNTOLD (1-4 august, Cluj-Napoca), Neversea (4 – 7 Iulie, Constanta), Summer Well (9 – 11 August, domeniul Stirbey), Afterhills (23 August – 1 Septembrie, Iasi) si Electric Castle (17 – 22 Iulie, Cluj-Napoca).

Clientii Orange vor beneficia de preturi speciale la fiecare dintre cele 5 festivaluri si vor avea parte de multe alte experiente noi in cadrul evenimentelor, alaturi de partenerii Samsung si Huawei. Pentru a impartasi nenumaratele momente traite din plin, Orange ofera tuturor festivalierilor trafic de date nelimitat in reteaua 4G, dar si internet gratuit prin reteaua Orange Wi-Fi, pe toata durata festivalurilor. In 2018, la cele 4 festivaluri unde Orange a asigurat serviciile de conectivitate, consumul gratuit de date mobile a fost de peste 40 TB (terabytes), iar traficul Wi-Fi a inregistrat un consum de peste 18 TB (terabytes).

 

“Orange a fost si ramane unul dintre cele mai active branduri in evenimentele din Romania, si asta pentru ca ne dorim sa ne cunoastem mai bine cu oamenii din jur, indiferent daca ne sunt sau nu clienti. Implicarea noastra in muzica a inceput acum multi ani cu concertele Orange de la mare care au adus in Romania artisi precum Mika sau Jessie J. Apoi, odata cu lansarea Summer Well, care a ajuns la a 9-a editie, experientele de festival au capatat o noua dimensiune si am reusit sa cream o atmosfera unica in care creativitatea si tehnologia joaca un rol esential. Pentru ca am vrut sa ducem toate acestea mai departe si sa oferim experiente inedite unui numar cat mai mare de iubitori de muzica, de anul trecut ne-am alaturat si altor festivaluri de mare anvergura precum Untold si Neversea, dar si Afterhills si, de anul acesta, Electric Castle.” , a declarat Mirela Bosoi, Head of Brand and Communication Orange Romania.

 

Pentru ca fanii festivalurilor sa se poata bucura de o experienta muzicala completa, in cadrul fiecarui eveniment sunt folosite peste 20 de statii de baza mobile pentru a asigura o acoperire cat mai buna si un trafic de internet la viteze cat mai mari. In plus, clientii sunt conectati chiar si atunci cand sunt in miscare, in drum spre festivaluri. Ei au acces la reteaua 4G pe 92,75% din suprafata drumurilor nationale, in timp ce  97,09% din populatia tarii si 100% din populatia urbana, in peste 11.900 de localitati, are acces la cel mai rapid internet mobil si cele mai performante solutii de comunicare.

7 Iunie 2019, Bucuresti – Orange Romania

 

 

 

2 responses to “Orange sustine cele mai mari festivaluri ale verii: UNTOLD, Neversea, Electric Castle, Summer Well si Afterhills

  1. Pingback: Impresii si cateva imagini de la Neversea 2019 | Z0ltan77

  2. Pingback: Orange aduce inovatia 5G la Untold | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.