Sony extinde gama obiectivelor full-frame si lanseaza noul obiectiv fix 35mm F1.8


Sony a anuntat astazi un nou obiectiv care vine sa completeze gama full-frame FE: noul obiectiv fix FE 35mm F1.8 superangular cu deschidere mare a diafragmei (model SEL35F18F).

 

Dimensiunile compacte si greutatea redusa a acestui obiectiv fix full frame cu deschidere mare a diafragmei ofera mobilitate sporita si posibilitatea de a surprinde o gama variata de subiecte si teme, de la viata cotidiana, la fotografie culinara, peisaje, scene nocturne si multe altele. Noul obiectiv furnizeaza o calitate incredibila a imaginii, de la un colt la altul, pe toata plaja focala, chiar de la deschiderea maxima a diafragmei de F1.8, iar autofocalizarea silentioasa si performanta în ceea ce priveste urmarirea subiectelor îl transforma în alegerea perfecta atat pentru fotografii, cat si pentru proiecte video. Dimensiunile sale reduse îl fac potrivit atat pentru aparatele cu senzor APS-C, cat si pentru cele full-frame, oferind un echivalent[i] de 52,5 mm al distantei focale, ideal pentru instantanee, pentru portrete si multe altele.

 

Caracteristicile produsului:

Rezolutie mare si performanta full-frame cu o deschidere mare a diafragmei pe obiectivul compact si usor

  • Contructie optica inteligenta care include un element asferic pentru reducerea aberatiilor cromatice si pentru rezolutie înalta pe întreaga suprafata a cadrului. Mecanismul de apertura circular cu 9 lamele asigura un efect bokeh frumos.

 

  • Distanta minima de realizare a focalizarii de 0,22 metri si amplificarea maxima de 0,24x asigura accesul în lumea fotografiei de gros-plan.

 

Control versatil si gestionare eficienta pentru o gama larga de nevoi fotografice

  • Butonul pentru mentinerea focalizarii, pozitionat pentru o accesare facila si un comutator care asigura comutarea instantanee între focalizarea automata si cea manuala.
  • Functia Linear Response Manual Focus pentru control manual precis si fluid.
  • Designul[i] rezistent la praf si umezeala, alaturi de versatilitatea si fiabilitatea noului obiectiv, ofera utilizatorului un sentiment de încredere.

 

Autofocalizare silentioasa, cu o functie excelenta de urmarire a subiectului atat pentru înregistrari video, cat si pentru fotografii 

  • Raspuns liniar AF rapid, precis si silentios pentru focalizare clara atat pentru fotografii, cat si pentru filmari, unde efectul de „wobbling” este folosit pentru un control delicat continuu al focalizarii.

 

„Un obiectiv fix de 35mm este preferat de atat de multi fotografi tocmai datorita versatilitatii sale care arata ca poate fi alegerea potrivita pentru foarte multe tipuri de fotografii”, a declarat Yann Salmon-Legagneur, Director of Product Marketing în divizia Digital Imaging la Sony Europe. „Noul nostru obiectiv FE 35mm combina claritatea de la un colt la altul pe toata plaja focala cu un design de categorie usoara si suntem încrezatori ca se va potrivi unui segment mare de artisti vizuali, atat fotografi, cat si videografi”.

 

Pret si disponibilitate

Obiectivul FE 35mm F1.8 va fi disponibil în Romania începand din august 2019, la pretul de aproximativ 3300 RON.

[i] Nu este garantata rezistenta absoluta la praf si umezeala

[i] Echivalentul a 35mm full frame 35mm full frame equivalent

 

10 iulie 2019, Bucuresti – Sony Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.