Televizoarele Panasonic OLED vor integra Netflix Calibrated Mode


Panasonic anunta cu placere faptul ca gama sa de televizoare OLED fabricate in 2019 va integra Netflix Calibrated Mode, un mod de imagine care configureaza televizorul in acelasi fel in care creatorii calibreaza monitoarele de control post-productie, aducând calitatea imaginii master direct in sufrageria dumneavoastra.

Odata cu aceasta actiune, Panasonic extinde serviciile sale prin care livreaza cele mai clare imagini si catre continutul de tip streaming.

Panasonic si Netflix colaboreaza de mult timp, livrand divertisment la cea mai buna calitate posibila. Prin intermediul acestui parteneriat strans, televizoarele Panasonic OLED au acum posibilitatea sa integreze show-urile TV si filmele Netflix in forma lor originala. Cu o simpla setare de meniu, abonatii Netflix vor avea ocazia de a experimenta culori clare, contrast dinamic precis si miscari reale – exact cum a intentionat creatorul.

Netflix Calibrated Mode se aplica intregului catalog Netflix care include seriale TV, documentare, filme si altele. De exemplu, acum este mai usor ca niciodata pentru fanii serialului Stranger Things sa experimenteze detaliile intunecate ale acestuia exact cum le-a gândit si produs creatorul.

Calitatea inseamna totul pentru noi si suntem deosebit de incantati sa introducem Netflix Calibrated Mode si pe televizoarele OLED Panasonic asa incat consumatorii nostri sa aiba ocazia de a experimenta continutul de pe Netflix intr-un mod autentic”, a declarat Rob Caruso – Netflix.

Obiectivul Panasonic pentru 2019 este sa livreze ”mai mult” Hollywood catre ”mai multe” case (”Hollywood to your home” – slogan Panasonic). Am realizat deja acest lucru prin introducerea Dolby Vision si Dolby Atmos in modele noastre de baza. Datorita acestei colaborari cu Netflix, ne atingem din nou obiectivul: aducem calitatea master a imaginii in fata câtor mai multi consumatori”, a declarat Yasushi Murayama, managerul departamentului Audio-Video al Panasonic Europa.

Modelele care integreaza Netflix Calibrated Mode:

Seria GZ2000, Seria GZ1500, Seria GZ1000, Seria GZ950

27 Iunie 2019, Bucuresti – Panasonic Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.