Restaurantul „SeaFood Shaorma“ aduce fructele de mare in cel mai popular produs fast food


DSC05162Daca te gandesti la o shaorma, de regula iti vin in minte sosurile cu maioneza si usturoi, carnea de pui sau vita si cartofii prajiti. Pe lista de ingrediente cu greu si-ar face loc fructele de mare. Totusi, Paul Nicolau, fondatorul restaurantului „Taverna Racilor“ si al „Le Oac Oac Bistro“, a vrut sa aduca o noutate pe piata fast food din Romania si a reusit acest lucru prin shaorma cu fructe de mare.

 

„SeaFood Shaorma“ este restaurantul care, in premiera, ofera doua tipuri de mancare: SeaFood Shaorma (caracatita, creveti, calamar si sepie) si Ocean Shaorma (calamar, sepie, ton, spada si merluciu). Sosurile sunt pe baza de iaurt, iar la final se adauga un strop din lamaia proaspat stoarsa peste toate acestea ingrediente „culese“ din ocean.

DSC05165

Ideea i-a venit lui Paul Nicolau in urma cu doi ani si jumatate, dar abia spre finalul anului trecut a finalizat punerea in aplicare. A deschis oficial restaurantul pe 5 decembrie 2015, cu o investitie de 20.000 de euro, si are parteneriat cu un furnizor din Italia pentru ingredientele acestei shaorme care schimba lumea fast food din Capitala.

„Ceea ce am incercat in Bucuresti a fost sa pornesc o revolutie a acestui fel de mancare de tip fast food foarte popular in Romania si nu numai. Multi m-ar fi putut caracteriza drept prea indraznet, sa vin si sa propun un alt fel de shaorma. Am indraznit si iata ca am avut succes, cererea tot mai mare din partea clientilor confirma ca am avut dreptate“, a declarat Paul Nicolau, fondatorul „SeaFood Shaorma“.

DSC05159

 

Vanzarile in luna decembrie au ajuns la circa 15.000 de euro, iar pentru 2016 este planificata extinderea restaurantului in alte doua locuri, unul dintre ele fiind un mall din Bucuresti. De asemenea, strategia de dezvoltare include si deschiderea unui restaurant in Londra. „SeaFood Shaorma“ are toate sansele sa devina, in cativa ani, un restaurant de renume national, iar fondatorul intenţioneaza extinderea afacerii si prin francizare, astfel ca oricine doreste sa implementeze un astfel de concept va putea s-o faca.

 

Azi am incercat Ocean Shaorma cu sos cu coniac si sos de mustar cu miere si mi-a placut mult, voi reveni cat de curand sa incerc si vedeta, Seafood Shaorma 🙂

DSC05168

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.