Dell a lansat in Romania prima tableta construita pentru medii dure


DSC05183

  • Tableta Latitude 12 Rugged este proiectata pentru utilizatori mobili care au nevoie de performante si fiabilitate in cele mai dure conditii cu ajutorul unui dispozitiv care poate rezista la apa, nisip si praf, caderi de la peste un metru inaltime si temperaturi extreme.
  • Dotata cu fiabilitatea si performantele pe care clientii au ajuns sa le astepte de la linia de tablete Dell, tableta Latitude 12 Rugged dispune, de asemenea, de securitate, gestiune facila si fiabilitate sporita, sinonime cu emblema Dell Latitude.

Dell a prezentat noua tableta Latitude 12 Rugged in Romania. Este prima tableta Dell construita pentru a oferi performanta si rezistenta in cele mai dure conditii de functionare. Dotata cu un design deosebit si functii de ultima generatie, aceasta tableta reprezinta cea mai recenta aditie in portofoliul inovator Dell de produse intarite pentru conditii dure alaturi de notebook-ul convertibil Latitude 12 Rugged Extreme, notebook-ul Latitude 14 Rugged Extreme si notebook-ul Latitude 14 Rugged.

DSC05178

Proiectata in mod special pentru utilizatorii care au nevoie de un dispozitiv rezistent si, in acelasi timp, flexibil pentru lucrul in conditii de mobilitate, tableta Latitude 12 Rugged este dotata cu un ecran HD Direct-View de 11,6 inci care poate fi vizualizat in conditii de exterior si care beneficiaza de capabilitati la atingeri multiple cu manusi. Pentru obtinerea unor performante de varf in conditii extreme de temperatura, tableta vine deja pre-ambalata cu un sistem de management termal QuadCool de a patra generatie si cu procesoare eficiente Intel® Core™ M de generatie cinci. Tableta dispune de pana la 12 ore durata de viata a bateriei (1) cu ajutorul celor doua baterii cu doua celule.

DSC05180DSC05185

In scopuri de fiabilitate si gestionare facila, tableta mai dispune de o capacitate solida de stocare de date, de pana la 512 GB si de conectivitate oriunde prin intermediul standardului 802.11ac Wi-Fi, precum si de latime de banda mobila optionala si de GPS dedicat. Dispozitivul asigura confidentialitatea datelor in ansamblu si securitatea lor prin intermediul Dell Data Protection si al tehnologiilor Intel® vPro™  si Intel TPM 1.2 disponibile.

 

Pe langa faptul ca permite utilizatorilor sa fie si mai mobili indiferent de conditiile de lucru, tableta dispune de o interfata durabila de andocare pentru extindere modulara a componentelor in functie de nevoi si de capacitatea de a se cupla la sisteme extinse care includ doc de birou, doc de vehicol si tastatura. Coperta de tastatura full-size optionala pentru aceasta tableta dispune de lumina din spate RGB personalizabila si de un rating IP-65 in scop de protectie contra patrunderii apei si prafului.

DSC05182

“Dispozitivele tip rugged de la Dell sunt critice pentru multe domenii, printre care se numara fortele armate, sistemele de interventii de urgenta, siguranta publica, mediile grele de productie, zona de cercetare stiintifica si chiar cea de aventura in aer liber. Este foarte important ca dispozitivele Latitude Rugged de la Dell sa furnizeze putere superioara de procesare si capabilitati de mobilitate de care toti utilizatorii din astfel de domenii au nevoie pentru a-si indeplini sarcinile”, a declarat Drew Moore, director executiv si general manager, Rugged Mobility Products, Dell. “Indiferent ca e vorba de primul sosit la locul unei urgente sau de un aventurier care se catara pentru prima data pe un pisc inalt de munte, tableta Latitude 12 Rugged de la Dell este construita pentru a furniza performantele de care este nevoie, unde este nevoie de ele, fara a mai exista preocuparea legata de obstacolele pe care le-ar putea prezenta mediul.”

Bucuresti, 14 ianuarie 2016 – Dell Romania

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.