COSMOTE si Smiley transmit mesajele romanilor


           COSMOTE Romania face cunoscute in intreaga tara cele mai importante, emotionale, amuzante sau iesite din comun mesaje ale romanilor, prin mijloacele cele mai neconventionale, ca parte a unei noi campanii integrate de comunicare, dezvoltata de Ogilvy Romania.

In prima parte a campaniei, platforma online SmileyDelivery a adunat sute de mesaje, aratand ce doresc romanii sa transmita intregii lumi, celor dragi sau chiar sefului. Acum, dupa o selectie atenta, Smiley transmite mesajele alese in cel mai inovativ si neasteptat mod si in locuri foarte neobisnuite.“I-am provocat pe oameni sa isi faca vocile auzite si mesajele cunoscute in intreaga tara. Acum am ajuns in acea etapa a campaniei cand cuvintele prind substanta, deoarece personaje reale joaca in propria lor poveste. Mesajele alese din cele primite pe platforma online sunt cele mai relevante pentru dorintele exprimate in general de oameni. Campania noastra integrata de comunicare le prezinta in diverse scene neconventionale, care cu siguranta ii vor surprinde pe clientii nostri”, a declarat Dana Bursuc, Senior Marketing & Communication Manager COSMOTE Romania.

A fost o experienta extraordinara, sa gasim lucruri altfel si sa surprindem chiar si autorii mesajelor si cred ca am reusit. In timpul filmarii primului spot TV, cativa dintre cei care se plimbau prin Herastrau au insistat sa treaca prin cadru si sa calce pe nisip, spre uimirea regizorului”, a afirmat Andreea Chirica, copywriter, Ogilvy Romania.

Pe langa sarcina grea de a selecta mesajele, cea mai mare provocare a fost traducerea acestora in povesti si interpretari care sa ii surprinda atat pe autorii mesajelor, pe destinatarii acestora, dar si milioanele de consumatori care vor vedea reclama. Cu fiecare executie, s-au cautat metode mai surprinzatoare si spectaculoase de transmitere a mesajului, iar cativa din autorii mesajelor chiar au aparut in propriile scenarii, alaturi de Smiley.

Campania a inceput in acest week-end si include creatii TV, Radio, OOH, online, print si cinema. Asadar, fie ca ai pierdut un pariu, vrei sa multumesti colegilor pentru o surpriza minunata sau doar sa iti ceri scuze pentru ca ai intarziat, scrie mesajul tau pe www.smileydelivery.ro, pentru ca nu stii niciodata cand ar putea sa apara undeva pe neasteptate.

Echipa Ogilvy implicata in campanie: Titus Dumitrescu (Creative Director), Andreea Chirica si Alexandru Badarau (Copywriter), Otilia Mihalcea si Emil Comsea (Art Director), Andreea Hascu (Account director), Iuliana Grigore (Account manager), Oana Ioja (Account executive), Cristi Serban (AV producer), Casa de Productie: Saga Film (Casa de productie), Anton Groves (Director).

Echipa COSMOTE este alcatuita din: Dana Bursuc (Senior Marketing & Communication Manager), Mirela Ghita (Head of Communication Prepaid & VAS), Anca Abaza (Senior Brand Manager Prepaid), Romeo Bunescu (Brand Manager Prepaid).

Puteti viziona primul spot TV din campanie mai jos:

Bucuresti, 30 iulie, 2012 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.