Inapoi in anii ’80-’90 cu Boombox GX-M10H de la Sharp – impresii


IMG_7406           Cand o vezi pentru prima oara ”creatura” asta de la Sharp n-ai cum sa nu-ti aduci aminte de anii ’80-’90, anii de glorie a muzicii hip-hop/dance. Daca apari cu el la un pool-party sau o petrecere de barbecue succesul e garantat. ”Micutul” Boombox GX-M10H e portabil in ciuda  dimensiunilor 750x275x280 mm si 7,3 kg-e (fara baterii), merge si de pe 12 V si are suport pentru a lua pe umeri.

A fost prezentat la CES 2013 alaturi de alte gadgeturi high-tech Sharp, si a ajuns si la noi 🙂

Asa retro cum arata e in pas cu technologia actuala, pe langa radio cu RDS si CD suporta intrare de ghitara, face playback de pe iPhone sau iPad, incarcandu-le in acelasi timp, pentru iPhone are in mijloc un dock-ing station cu usita, operatiunile de selectare a melodiei realizand cu usurinta cu telecomanda din dotare, pe care gasesti toate functiile.

E al naibii de puternic, am reusit in doar cateva minute sa cunosc  vecinii care locuiesc sub noi (de curand ne-ma mutat) desi am dat volumul doar  la 14 din cei 30 posibili, are 100 Watts RMS (1,250 Watt PMPO), secificatiile tehnice complete le gasiti aici.

IMG_7408Basii puternici vin din subwoofer-ele asezate lateral si sunt suficient de puternice pentru a tine treaz petrecaretii de la orice petrecere. Daca vrei senzatii si mai tari apesi butonul X-Bass de pe telecomanda si iti vor vibra si termopanele, dar vecinii nu vor aprecia pozitiv. Am folosit mult si pe radio, are un tuner bun RDS FM, cu 40 de pozitii memorabile, pentru o receptie mai buna folosesti si antena telescopica, ca pe vremuri.

E un all-in-one veritabil cu design retro, dar functii la zi,  culoarea portocalie face ca sigur nimeni sa nu-l piarda din priviri, calitatea e Sharp, deci nu exista nici un motiv sa nu-ti doresti daca esti un tip petrecaret, caruia ii place sa iasa in evidenta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.