Inca un pas in unificarea operatiunilor fixe si mobile – Numiri comune in Romtelecom si COSMOTE Romania


Nikolai Beckers

Numiri comune in Romtelecom si COSMOTE Romania

Romtelecom si COSMOTE Romania anunta urmatoarele numiri comune, incepand cu 1 octombrie 2013, ca urmare a efortului celor doua companii de a-si imbunatati colaborarea si ariile de sinergie:

  • Director Executiv Comercial – Segment Rezidential Romania
  • Director Executiv Comercial – Segment Business Romania
  • Director Executiv Operatiuni si Tehnologie Romania
  • Director Executiv Resurse Umane Romania
  • Director Executiv Financiar Romania
  • Director Executiv Tehnologia Informatiei Romania

 

Toate pozitiile raporteaza Directorului General Romtelecom si COSMOTE Romania.

 

Aceste numiri sunt in concordanta cu obiectivul nostru de a avea o abordare unitara, coerenta pentru cele doua companii. Astfel, se creeaza premisele pentru o organizatie puternica si eficienta, care va aduce un plus de valoare clientilor nostri. Sunt convins ca ne aflam pe traiectoria corespunzatoare pentru a construi un lider de succes pe piata IT&C si un loc de munca stabil pentru angajatii nostri, indeplinind totodata obiectivele actionarilor”, a spus dl. Nikolai Beckers (foto), CEO Romtelecom si COSMOTE Romania.

 

Structura Comerciala pentru a raspunde mai bine nevoilor clientilor, specifice fiecarui segment si canal, pozitiile de Director Executiv Comercial – Segment Rezidential Romania si Director Executiv Comercial – Segment Business Romania vor raporta Directorului General, iar pozitia de Director Executiv Comercial Romania nu va mai exista.

 

Domnul Mathias Hanel, actualul Director Executiv Comercial Romania, este numit Director Executiv Comercial – Segment Rezidential Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania). In acest nou rol, domnul Hanel va fi responsabil de coordonarea tuturor eforturilor si initiativelor comerciale pentru clientii rezidentiali ai celor doua organizatii.

 

Domnul Ovidiu Ghiman, actualul Director Executiv Comercial – Segment Rezidential al Romtelecom, este numit Director Executiv Comercial – Segment Business Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania). In acest nou rol, domnul Ghiman va fi responsabil de coordonarea tuturor eforturilor si initiativelor comerciale pentru clientii corporativi ai celor doua organizatii.

 

Domnul Mihai Tudor, actualul Director Executiv Comercial – Segment Business Romtelecom, va parasi grupul pentru a urma noi oportunitati in cariera.

 

Domnul Bob Konstantinidis, actualul Director Executiv Operatiuni si Tehnologie al Romtelecom, este numit Director Executiv Operatiuni si Tehnologie Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania). In acest rol, domnul Konstantinidis va fi responsabil de dezvoltarea strategiei si de planificare pentru zona tehnologica, precum si de coordonarea tuturor activitatilor si initiativelor in domeniul tehnologiei si operatiunilor ale celor doua organizatii.

 

Domnul Lampros Iskos, actualul Director al Diviziei Tehnice a COSMOTE Romania, isi va continua traseul profesional in cadrul grupului Deutsche Telekom, in rolul de Director de Tehnologie pentru T-Mobile Olanda, supervizand functiunile de Tehnologie si IT.

 

Doamna Anca Georgescu-Aladgem, actualul Director Executiv Resurse Umane Romtelecom, este numita Director Executiv Resurse Umane Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania). In acest rol, doamna Georgescu-Aladgem va fi responsabila de coordonarea tuturor activitatilor si initiativelor in domeniul resurselor umane ale celor doua organizatii.

 

Doamna Liliana Danaila, actualul Director al Diviziei Resurse Umane a COSMOTE Romania, va parasi grupul pentru a urma noi oportunitati in cariera.

 

Domnul Anastasios Tzoulas, actualul Director Executiv Financiar Romtelecom, este numit Director Executiv Financiar Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania). In acest rol, domnul Tzoulas va fi responsabil de coordonarea tuturor activitatilor si initiativelor in domeniul financiar si contabilitate ale celor doua organizatii.

 

Domnul Konstantinos Apostolou, actualul Director al Diviziei Financiare a COSMOTE Romania, este numit Financial Integration Director, raportand catre Directorul Executiv Financiar Romania. Dl. Apostolou va superviza integrarea financiara operationala a celor doua companii.

 

Domnul Timos Tsokanis, actualul Director Executiv Tehnologia Informatiei Romtelecom, este numit Director Executiv Tehnologia Informatiei Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania). In acest rol, domnul Tsokanis va fi responsabil de coordonarea evolutiei infrastructurii de tehnologia informatiei, de dezvoltarea si operarea sistemelor de suport ale celor doua organizatii.

 

Domnul Konstantinos Petsas, actualul Director al Diviziei Tehnologia Informatiei COSMOTE Romania, va continua sa sprijine eforturile de dezvoltare in zona de IT, conducand procesele de transformare pentru imbunatatirea performantei in acest domeniu si raportand catre Directorul Executiv Tehnologia Informatiei Romania.

 

Dl. Mathias Hanel (46 de ani) este numit Director Executiv Comercial – Segment Rezidential Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania), incepand cu 1 octombrie 2013.

 

Din aceasta pozitie, aflata in directa subordonare a Directorului General al Romtelecom si COSMOTE Romania, dl. Hanel va fi responsabil de coordonarea tuturor eforturilor si initiativelor comerciale pentru clientii rezidentiali ai celor doua organizatii.

 

Dl. Hanel are o experienta profesionala internationala, dezvoltandu-si cariera prin numeroase functii cu o complexitate crescuta din zona comerciala, pe baza cunostintelor solide de marketing si business. Experienta sa acopera industria telecom, cu realizari pe segmentele fix si mobil. Din 1995, a facut parte din Grupul Deutsche Telekom, indeplinind roluri in cadrul T-Mobile International din Bonn si Londra si al PT Satelit Palapa Indonesia in Jakarta.

 

Cea mai recenta pozitie a sa a fost cea de Chief Operating Officer Consumer pentru Makedonski Telekom si T-Mobile Macedonia.

 

Dl. Hanel detine o diploma in Business Administration, obtinuta in Anglia si Germania.

 

 

Dl. Ovidiu Ghiman (36 de ani) este numit Director Executiv Comercial – Segment Business Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania), incepand cu 1 octombrie 2013.

 

Din aceasta pozitie, aflata in directa subordonare a Directorului General al Romtelecom si COSMOTE Romania, dl. Ghiman va fi responsabil de coordonarea tuturor eforturilor si initiativelor comerciale pentru clientii corporativi ai celor doua organizatii.

 

Dl. Ghiman a inceput sa lucreze in domeniul telecomunicatiilor din 1998, in cadrul grupului RCS&RDS, unde a evoluat pana la nivelul de director comercial, dobandind o vasta experienta in domeniu.

 

Din martie 2009, a inceput sa lucreze in Romtelecom ca Director Executiv Strategie si Dezvoltarea Afacerii, in subordinea Directorului General.

 

Din decembrie 2010, a ocupat functia de Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential.

 

Dl. Bob Konstantinidis (56 de ani) este numit Director Executiv Operatiuni si Tehnologie Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania), incepand cu 1 octombrie 2013.

 

In acest rol, dl. Konstantinidis va fi responsabil de dezvoltarea strategiei si de planificare pentru zona tehnologica, precum si de coordonarea tuturor activitatilor si initiativelor in domeniul tehnologiei si operatiunilor ale celor doua organizatii.

 

Dl. Bob Konstantinidis are o experienta de peste 30 de ani in telecomunicatii si IT, lucrand pentru companii multinationale precum AT&T, IBM, XEROX si VODAFONE. S-a alaturat echipei Romtelecom in 2008, ca Director de Implementare si, incepand din luna iulie 2011, a preluat atributiile de Director Executiv Operatiuni si Tehnologie.

 

 

Dna. Anca Georgescu-Aladgem (45 de ani), este numita Director Executiv Resurse Umane Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania), incepand cu 1 octombrie 2013.

 

In acest rol, dna. Georgescu-Aladgem va fi responsabila de coordonarea tuturor activitatilor si initiativelor in domeniul resurselor umane ale celor doua organizatii.

 

Dna. Anca Georgescu-Aladgem s-a alaturat echipei Romtelecom in anul 2007, ca Director Executiv de Resurse Umane. A condus unele dintre cele mai ample procese de schimbare organizationala, punand accent pe echilibrul dintre o utilizare eficienta a resurselor si performanta, pe de o parte, si construirea unui climat organizational sanatos, pe de alta parte.

 

Anterior, dna. Anca Georgescu a lucrat pentru Coca-Cola HBC, in Grecia, Polonia si Romania. In Romania, ultima pozitie din CCHBC a fost cea de country manager resurse umane pentru operatiunile locale. Din 2002 pana in 2004, a fost country manager al Coca-Cola HBC Polonia, iar in perioada 2004-2007 a fost sef al procesului de afaceri pentru resurse umane al corporatiei, in cadrul Coca-Cola HBC Group din Grecia.

 

 

Dl. Anastasios Tzoulas (47 de ani) este numit Director Executiv Financiar Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania), incepand cu 1 octombrie 2013.

 

In acest rol, dl. Tzoulas va fi responsabil de coordonarea tuturor activitatilor si initiativelor in domeniul financiar si contabilitate ale celor doua organizatii.

 

Avand o pregatire in domeniul ingineriei si un master in administrarea afacerilor, Dl. Tzoulas este un respectat profesionist in finante, cu mai mult de 20 de ani de experienta in administrarea unor aspecte financiare diverse si cu o cariera care acopera o gama larga de roluri cu o complexitate crescanda.

 

 

 

Dl. Konstantinos Apostolou (44 de ani) este numit Financial Integration Director, raportand catre Directorul Executiv Financiar Romania. Dl. Apostolou va superviza integrarea financiara operationala a celor doua companii.

 

Dl. Apostolou s-a alaturat COSMOTE Romania in 2008 ca Director Financiar si detine o vasta experienta in zona financiara, incluzand pozitii manageriale in cadrul Grupului COSMOTE. Dl. Apostolou detine o diploma in Econometrie si Informatica Aplicata de la Universitatea Economica si de Afaceri din Atena si un master in administrarea afacerilor de la Universitatea Cardiff (Marea Britanie).

 

Dl. Timos Tsokanis (47 de ani) este numit Director Executiv Tehnologia Informatiei Romania (pentru operatiunile fixe si mobile, Romtelecom si COSMOTE Romania). In acest rol, dl. Tsokanis va fi responsabil de coordonarea evolutiei infrastructurii de tehnologia informatiei, de dezvoltarea si operarea sistemelor de suport ale celor doua organizatii.

 

Experienta profesionala a dlui. Tsokanis include diferite pozitii de management in domeniul telecomunicatiilor. Inainte de a se alatura Romtelecom, domnul Tsokanis a fost Chief Operational Officer in cadrul Vivacom (companie de telecomunicatii din Bulgaria).

 

Experienta profesionala a dlui. Tsokanis include, de asemenea, functiile de Chief IT & Customer Service Officer in cadrul Globul EAD Bulgaria, CIO la Tellas, Executive IT Director West la Verizon Wireless (SUA) si de Deputy IT Executive Director in cadrul Stet Hellas (Grecia).

Dl. Timos Tsokanis detine o diploma in inginerie din partea Universitatii Tehnice Nationale din Atena si un Masterat in Stiinta din partea WPI, SUA.

 

Dl. Konstantinos Petsas (52 de ani) va continua sa sprijine eforturile de dezvoltare in zona de IT, conducand procesele de transformare pentru imbunatatirea performantei in acest domeniu si raportand catre Directorul Executiv Tehnologia Informatiei Romania.

 

Dl. Petsas s-a alaturat COSMOTE Romania in 2007 si are o experienta de peste 17 ani in domeniul telecomunicatiilor. Anterior, a detinut functia de IT operations and web applications director in cadrul TIM Hellas, Grecia.

 

Experienta sa profesionala include, de asemenea, un rol managerial in cadrul Intrasoft SA, furnizand proiecte de anvergura mare in Grecia, Romania, Rusia, Cipru si Europa de Vest, atat pentru sectorul privat, cat si pentru cel public.

 

Dl. Petsas este licentiat in Inginerie Electrica, absolvind cursurile Universitatii Tehnice din Atena si detine un MBA in cadrul Athens University of Economics and Business.

Bucuresti, 24 septembrie 2013 – Romtelecom si COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.