O primavara cu noi concerte, prin G-Ticket de la Germanos


Vaya_Con_Dios        Inceputul de primavara aduce noi concerte in Bucuresti si in tara,  cu bilete disponibile prin serviciul G-Ticket de la Germanos Telecom Romania.

Sala Palatului din Bucuresti gazduieste la inceputul lunii martie concertul sustinut de trupa britanica Smokie alaturi de 50 de muzicieni, membri ai Alexander Philharmonic Orchestra (2 martie). De asemenea, tot la Sala Palatului vor avea loc si alte reprezentatii, precum Vaya con Dios (16 martie), Ricchi e Poveri (17 martie), Richard Clayderman  (21 martie), Yanni ( 30 martie).

Horia Brenciu alaturi de HB Orchestra a pregatit turneul national „Fac ce-mi spune inima” pentru aceasta primavara, cu ocazia lansarii noului album, „40”. Astfel, G-Ticket are bilete disponibile la concertele din Pitesti (Casa de Cultura a Sindicatelor, 4 martie), Ploiesti (Casa de Cultua a Sindicatelor, 5 martie), Bacau (Teatrul de Vara, 6 martie), Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor, 11 martie) si nu in ultimul rand, in Bucuresti (Sala Palatului, 27 si 28 martie).Evenimentele continua la Hard Rock Cafe Bucuresti cu Las Pistolas (9 martie) si Paul Gilbert (31 martie). Iubitorii de muzica rock si metal pot merge la concertul sustinut de Sabaton (Turbohalle, 19 martie) sau la Helloween (Arenele Romane, 16 martie).

Luna martie se incheie cu reprezentatiile sustinute in cadrul concursului international de dans sportiv, Dance Masters 2013 (Sala Polivalenta, 22, 23 si 24 martie) si cu East European Comic Con (Palatul National al Copiilor, 30 si 31  martie).

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii martie, pentru care pot fi achizitionate bilete prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos in urma cu peste 5 ani, in parteneriat cu Eventim – cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si de entertainment.

Bucuresti, 1 martie 2013Germanos Telecom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.