GTA V se lanseaza in Romania pe ritmuri de hip-hop


2013_grand_theft_auto_gta_v-wide

Cel mai nou episod al unuia dintre cele mai populare serii de jocuri, GTA V, se va lansa in noaptea de luni, 16 septembrie, in magazinul Media Galaxy din Mall Vitan. Incepand cu ora 22:30 toti fanii seriei sunt asteptati sa fie printre primii din Romania care joaca GTA V pe console PlayStation 3 si sa participe la un adevarat spectacol, cu multe surprize si premii, care va recrea atmosfera din joc.

Cel de-al cincilea episod al seriei Grand Theft Auto se desfasoara in Los Santos, o metropola moderna, care se doreste a fi  o parodie a societatii moderne din Vest: intreg orasul este impanzit de guru autoproclamati, de personaje dubioase care viseaza sa devina vedete si de celebritati a caror faima este de mult apusa. In mijlocul acestei lumi dominate de criza economica si reality show-uri de duzina ii vom intalni pe cei trei protagonisti ai jocului. Fiecare dintre ei reprezinta un alt tip de criminal: Franklin este un borfas de strada care vrea sa se imbogateasca cat mai usor si repede, Michael este un escroc retras care vrea doar putina liniste, iar Trevor este un maniac violent si imprevizibil. Din cauza unor evenimente neprevazute ei ajung sa formeze o echipa nu tocmai obisnuita, care se angajeaza intr-o serie de activitati deosebit de riscante, in speranta de a se imbogati peste noapte.

Grand Theft Auto V este cel mai ambitios titlu al francizei, oferind cea mai mare si mai dinamica lume de joc intalnita in jocurile GTA, amestecand firul epic antrenant cu un gameplay captivant.

Mai multe detalii despre joc vor fi oferite in cadrul evenimentului de lansare. Pe langa prezentarea noului GTA, evenimentul va gazdui mai multe surprize, precum cunoscutul DJ Phlo Da Shaolin, care va mixa cele mai noi melodii hip hop sau trupa de dans BlockBusters Crew. Si, pentru a avea o petrecere adevarata, ca in Los Santos, toti cei prezenti vor putea participa la concursuri si vor putea castiga premii legate de joc.

Toti fanii sunt asadar asteptati luni, pe 16 octombrie, incepand cu orele 22:30, in magazinul Media Galaxy din Bucuresti Mall, Calea Vitan 55-59, Bucuresti, pentru a celebra aparitia unuia dintre jocurile care promit sa-si lase amprenta asupra istoriei gamingului.

Pentru mai multe informatii despre joc vizitati pagina: http://www.rockstargames.com/V/       

Bucuresti, 11 septembrie 2013 – Sony Computer Entertainment Europe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.