Ace Combat 7 prezentat la PlayStation Experience


AceCombat7_01

ACE COMBATTM7 le propune noi provocari gamerilor pasionati de lupte aeriene

BANDAI NAMCO Entertainment Europe anunta ca mult asteptatul ACE COMBAT 7 este dezvoltat de BANDAI NAMCO Studios din Tokio, Japonia. Primul joc al seriei ce va fi disponibil pe PlayStation®4, promite cea mai captivanta experienta oferita vreodata de un simulator de zbor, datorita graficii fotorealiste, luptelor aeriene pline de adrenalina si al celui mai detaliat fir epic de pana acum.

AceCombat7_03Combinand tehnologia trueSKYTM cu Unreal Engine 4, ACE COMBAT 7 va cuceri jucatorii printr-o grafica ce le va taia respiratia, fie ca e vorba de mediul înconjurator de la mare altitudine, sau de orasele, modelate în cel mai mic detaliu. De asemenea, producatorii si-au propus sa realizeze cele mai palpitante lupte aeriene din istoria de 20 de ani a seriei. ACE COMBAT 7 va lua toate elementele care au adus popularitate seriei, le va adauga o coloana sonora memorabila si va stabili un nou standard în cadrul simulatoarelor de zbor. Asii cerurilor care si-au demonstrat priceprea în campania single player din ACE COMBAT 7, vor putea continua lupta cu oponenti umani în modurile multiplayer online.

O caracterisitca unica va fi folosirea terhnologiei PlayStation®VR, pentru a apropia si mai mult de realitate experienta oferita de ACE COMBAT 7

AceCombat7_02

Este o realizare majora pentru orice serie de joc video sa ramana de actualitate chiar si dupa 20 de ani de la lansarea primei parti”, a declarat Hervé Hoerdt, vicepresedintele diviziei de Marketing and Digital al BANDAI NAMCO Entertainment Europe. „Mostenirea ACE COMBAT consta în calitatea crescuta a jocurilor si în povestea cu adevarat captivanta. Cu ACE COMBAT 7, vrem sa dominam din nou cerul virtual si sa oferim jucatorilor o experienta de neuitat, posibila datorita experientei exhipei noastre de dezvoltare si a tehnologiilor PlayStation®4!”

Bucuresti, 7 decembrie 2015 – BANDAI NAMCO Entertainment Europe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.