Panasonic a prezentat LUMIX DMC-G7


G7_k_slant_H_FS14140-KA_LCD            Panasonic prezinta azi camera LUMIX DMC-G7 care combina capacitate video 4K uimitoare, fotografii de inalta rezolutie si o gama noua de functii utile pentru a va ajuta sa va transpuneti in practica viziunea creativa mai usor ca niciodata.

 

Perfecta pentru fotografii amatori care doresc sa realizeze imagini de calitate profesionala, camera LUMIX DMC-G7 de 16 megapixeli este conceputa pentru usurinta de utilizare, fara compromiterea performantelor. Noua functie 4K Photo (Foto 4K) va permite sa creati cadre individuale din materiale video 4K, deci faptul ca nu ati apasat butonul declansator la momentul potrivit nu mai reprezinta o problema. Camera a fost, de asemenea, dezvoltata pentru a asigura mobilitate si flexibilitate maxime, LUMIX DMC-G7 fiind astfel perfecta pentru documentarea momentelor speciale petrecute cu prietenii sau familia si a aventurilor traite peste hotare.

Panasonic LUMIX G7 DeskUtilizati functia Video 4K pentru a captura fotografii perfecte

 

Camerele LUMIX G de la Panasonic sunt recunoscute pentru capacitatile video de inalta calitate, iar ultima camera adaugata gamei nu face exceptie. LUMIX DMC-G7 inregistreaza materiale video incredibil de fluide, la rezolutie 4K (3840×2160), adica de patru ori rezolutia full-HD. Rezultatul este o imagine video extrem de clara, care surprinde chiar si cele mai complexe detalii, precum firele de iarba sau stelele pe cerul noptii.

 

LUMIX DMC-G7 integreaza acum o noua tehnologie de imagine care profita de avantajele acestei performante video 4K uimitoare pentru a captura fotografii de 8 megapixeli cu o precizie fara precedent. Functia 4K Photo (Foto 4K) va permite sa capturati chiar si oportunitatile foto extrem de rapide cu precizie exacta. Dupa inregistrarea materialului video 4K, puteti derula 30 de cadre pe secunda in inregistrarea video pentru a selecta exact imaginea de care aveti nevoie. Perfecta pentru capturarea fotografiilor cu viata marina care iese la suprafata sau a momentului in care un copil sufla in lumanari, functia 4K Photo (Foto 4K) duce controlul fotografic si precizia la un nivel complet nou.

Panasonic LUMIX G7 Shelf

Imagini extrem de clare, pline de culoare

 

Camera LUMIX G7 dispune de un senzor de 16 megapixeli care a fost dezvoltat pentru a obtine fotografii si filme de inalta rezolutie, minimizand distorsiunile si granulatia chiar si in conditii de lumina slaba, de exemplu intr-un bar sau restaurant slab luminat. Senzorul este insotit de noul motor Venus Engine imbunatatit, care analizeaza, evalueaza si reproduce cu precizie fiecare culoare, din fiecare cadru, rezultand fotografii si filme clare, precise si luminoase, fidele originalului.

Puterea de a captura imagini de cea mai inalta calitate

 

LUMIX DMC-G7 integreaza un senzor Digital Live MOS de 16 megapixeli cu ajutorul caruia obtineti inregistrari de inalta rezolutie si sensibilitate ridicata, cu zgomot minim. Motorul de imagine Venus Engine, care foloseste un procesor quad-core, permite, de asemenea, procesarea semnalului la o viteza ridicata de 8 fps (AFS) / 6 fps (AFC), astfel incat dumneavoastra veti putea focaliza si captura subiecte in miscare rapida cu mai multa precizie si usurinta.

 

Motorul Venus Engine imbunatateste reproducerea culorilor, cu o evaluare precisa a fiecarui cadru, analizand nu doar culoarea in sine, ci si saturatia si luminozitatea. De asemenea, LUMIX DMC-G7 poate efectua inregistrari mai clare ca niciodata, chiar si utilizand o apertura mica, datorita noii capacitati a procesorului de compensare a difractiilor.

 

Un sistem nou si imbunatatit de reducere a zgomotului prin procese multiple aplica o reducere eficienta a zgomotului si o procesare detaliata pe baza mediului specific si conditiilor fiecarei inregistrari individuale. In plus, noul filtru aleatoriu adaugat granuleaza zgomotul cromatic si il amesteca in imagine pentru imagini cu aspect natural, care reproduc exact ceea ce vedeti atunci cand apasati butonul declansator. Un alt rezultat al acestei noi tehnologii de reducere a zgomotului este faptul ca LUMIX DMC-G7 poate inregistra cu un ISO maxim de 25600.

 

G7_k_top_H_FS14140-KAFocalizare rapida si precisa cu tehnologia Panasonic „Adancime din defocalizare”

 

Sistemul de focalizare automata LUMIX G Contrast este integrat in fiecare camera LUMIX G, avand capacitatea de comunicare a unui semnal digital de pana la 240 fps, rezultand o focalizare automata uimitor de rapida si fluida.

 

Sistemul de focalizare automata prin contrast al camerei LUMIX DMC-G7 este imbunatatit in continuare prin integrarea tehnologiei Panasonic „Adancime din defocalizare” (DFD) [1]care scurteaza si mai mult timpul de focalizare. DFD calculeaza distanta fata de subiect prin evaluarea a doua imagini cu niveluri de claritate diferite, analizand simultan caracteristicile optice ale compozitiei dumneavoastra. Ca rezultat, LUMIX DMC-G7 obtine o viteza extrem de ridicata a focalizarii automate, de doar 0,07 sec[2]. Aceasta focalizare automata extrem de rapida devine tot mai avantajoasa pe masura ce lungimea de focalizare creste, permitand, de asemenea, o inregistrare in rafala semnificativ mai rapida decat in mod conventional (8 fps AFS / 6 fps AFC) comparativ cu modelul precedent, LUMIX DMC-G6.

 

Focalizarea automata la lumina redusa face posibila setarea focalizarii pe subiect intr-un mod mult mai precis in situatii cu lumina foarte slaba, de exemplu o plimbare pe malul marii la lumina lunii. In plus, pentru prima data in industrie, LUMIX DMC-G7 integreaza, de asemenea, functia Starlight AF (Focalizare automata stele), permitandu-va sa capturati stele individuale si constelatii pe cerul noptii. Pe langa focalizarea automata conventionala prin recunoasterea fetei, LUMIX DMC-G7 integreaza, de asemenea, focalizare automata prin detectarea fetei/ochilor, care seteaza automat focalizarea pe ochii unei fete umane, pentru portrete pline de caracter individual. In mod similar, focalizarea automata in punct va permite sa mariti o zona tinta specifica pentru a seta un punct de focalizare precis pe subiectul dumneavoastra, oferindu-se astfel fotografului mai mult control si rezultand imagini cu aspectul dorit.

Construita pentru aventura

 

Camerele LUMIX G DSLM de la Panasonic integreaza tehnologii de ultima generatie intr-un design mobil si mult mai compact in comparatie cu camerele DSLR concurente mai mari. La doar 410g (corp, baterie si card SD), camera LUMIX DMC-G7 este tovarasul de calatorie ideal.

 

Cu un vizor OLED Live View (LVF) de inalta performanta si un ecran tactil de 3 inch, 1040K cu unghi liber, camera LUMIX DMC-G7 este pregatita pentru orice stil de fotografiere si filmare. Puteti utiliza fie ecranul posterior, fie vizorul LVF pentru a compune imaginile, ambele oferind un camp de vizualizare de 100% pentru a va asigura ca nu veti pierde o secventa si mai buna la marginea cadrului. Diversele selectoare personalizabile ale camerei si afisajul cu ecran tactil usureaza si mai mult alegerea setarilor dorite.

 

Gata de inregistrare inaintea dumneavoastra

 

Gama LUMIX G de la Panasonic este sinonima cu functionalitatea de focalizare automata (AF) rapida si precisa, ceea ce inseamna ca va veti putea concentra pe cadrul dumneavoastra stiind ca de restul se va ocupa camera LUMIX. LUMIX DMC-G7 are nevoie de si mai putin timp comparativ cu modelele precedente pentru setarea focalizarii, analizand scena si ajustand setarile instantaneu. Rezultatul sunt fotografii si imagini video cu claritate de cristal de fiecare data, chiar si atunci cand inregistrati subiecte aflate in miscare rapida, extrem de imprevizibile.

 

Panasonic LUMIX G7 GardenFaceti din dispozitivul dumneavoastra inteligent parte a experientei

 

Camera LUMIX DMC-G7 integreaza conectivitate Wi-Fi pentru optiuni noi si captivante de inregistrare, precum si partajare simpla si rapida a imaginilor. Prin simpla apasare a unui buton, puteti conecta camera la smartphone sau tableta, acest lucru permitandu-va sa incarcati imagini si materiale video in medii de socializare in cateva secunde sau sa le trimiteti direct prin e-mail prietenilor si familiei. De asemenea, puteti utiliza dispozitivele mobile ca telecomanda pentru LUMIX DMC-G7, modificand setari precum focalizarea, apertura, timpul de expunere si ISO inainte de a declansa butonul declansator, toate acestea fara a atinge in vreun fel camera.

 

O gama noua de functii captivante:

 • Panorama creativa imbunatatita (360 de grade)
 • Conector pentru microfon de 3,5 mm
 • Senzor si cupa pentru ochi imbunatatite
 • Asistenta focalizare
 • Mod silentios
 • Indicator nivel
 • Control creativ cu 22 de filtre
 • Fotografie cu timp scurs / Animatie cu stop cadru
 • Mod iA+ (Mod auto inteligent) pentru fotografii si imagini video
 • Compatibilitate cu noile carduri de memorie UHS-II SDXC
 • Timp de expunere extrem de rapid, de 1/16000 sec
 • Incadrare WB (Balans de alb)
 • Mod P/A/S/M pentru inregistrare video
 • Ghid scena cu 20 de situatii mostra

[1] Focalizarea automata prin contrast cu tehnologia DFD functioneaza doar cu obiective Panasonic Micro Four Thirds.

[2] In AFS, cu LUMIX G VARIO 14-140mm / F3.5-5.6 ASPH. / POWER O.I.S. (H-FS14140) (aprox.)

Mallorca, Spania (18 Mai 2015) – Panasonic

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.