Mio Technology lanseaza in Romania 3 noi categorii de produse: camere video sport, ceasuri inteligente si computere pentru biciclete


Magellan_Echo_lifestyle             Mio Technology, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente GPS la nivel mondial, lanseaza pe piata locala trei noi categorii de produse: camere video sport, computere pentru biciclete si ceasuri inteligente destinate in special oamenilor activi, care practica diferite sporturi.

Noile categorii de produse vin ca o completare a celor deja existente si atrag o schimbare a raportului de forte intre categoriile care genereaza cele mai mari venituri. Astfel, daca in prezent livrarea de dispozitive GPS destinate soferilor genereaza cele mai mari vanzari, pe viitor va creste semnificativ ponderea veniturilor din livrarile de camere video auto, camere sport, ceasuri inteligente sau computere pentru biciclete.

Noile categorii aduc inca 6 produse in portofoliul Mio, pe langa cele 7 noi dispozitive GPS si 7 noi camere video lansate anul acesta, 2014 fiind unul dintre cei mai importanti ani in materie de noi lansari de produse pe piata din Romania.

Mio_MiVue_M350

Camere video sport

Inaugurarea noii categorii este facuta de modelul Mio MiVue M350, o camera video sport rezistenta la apa si care permite inregistrarea de clipuri video la o adancime de pana la 3 metri, pe o durata de o ora fara intrerupere si fara sa fie nevoie de protectie suplimentara. Camera vine insotita de o gama larga de accesorii ce permite folosirea acesteia in orice situatie. Calitatea inregistrarilor este Full HD (1920 X 1080 pixeli). Mio MiVue M350 dispune de optica avansata – lentile de sticla F2.8, cu unghi de 170° si senzor CMOS de 5MP.

Mio Cyclo 105

Computere pentru biciclete

Noua categorie este formata din 3 modele: Mio Cyclo 100, Mio Cyclo 105 si Mio Cyclo 105 HC. Toate cele trei dispozitive sunt proiectate pentru cei care doresc sa-si monitorizeze performantele sportive si sanatatea. Au un design compact si dispun de o carcasa robusta si rezistenta la apa (IPX7) care permite utilizarea acestora in orice conditii meteorologice. Noile computere pentru biciclete sunt dotate cu o baterie care ofera functionare indelungata, de pana la 18 ore, bicilistii putandu-se bucura de parcurgerea unor distante mai lungi fara sa se preocupe de reincarcarea dispozitivelor.

Computerele inregistreaza timpul, viteza, distanta parcursa, caloriile consumate precum şi traseele, cu ajutorul GPS-ului integrat. Toate aceste informatii pot fi ulterior analizate cu usurinta si impartasite cu prietenii prin intermediul aplicatiei Mio Share pentru PC. De asemenea, Mio Share este locul in care pot fi gasite cele mai recente informatii despre produse şs actualizari de software.

Ceasuri inteligente

Portofoliul Mio Technolgy contine acum si ceasul inteligent Magellan Echo, disponibil in disponibil in doua modele si cinci culori: roz, albastru, negru, portocaliu si gri.

Magellan_Echo

Acesta se adreseaza in special oamenilor activi care practica diferite sporturi. Modelul Echo se conecteaza cu o serie de smartphone-uri care ruleaza fie sisteme de operare iOS, fie Android.

Echo utilizeaza tehnologia Bluetooth® Smart pentru a se conecta cu smartphone-urile, aducand puterea acestora la incheietura mainii. Ceasul inteligent permite afisarea informatiilor oferite de aplicatiile deja folosite de utilizatori pe telefon. In acest moment Echo este compatibil cu aplicatiile: Strava, MapMyRun, MapMyRide, MapMyHike, Golf Pad, Wahoo Fitness, iSmoothRun, RunKeeper şi multe altele. In plus, ceasul foloseste o baterie normala (CR 2032) ce dureaza peste 8 luni de zile, utilizatorul nemaiavand astfel grija incarcarii continue a dispozitivului.

Mio Technology va continua sa aduca noi produse in portofoliu si anul viitor, ca parte a strategiei de crestere a vanzarilor. Cota de piata a Mio in Romania a urcat anul acesta la aproximativ 30%, iar vanzarile estimate pentru 2014 sunt de 1,5 milioane de euro in Romania, in crestere cu aproximativ 5% comparativ cu cele inregistrate anul trecut.

Bucuresti, 18 decembrie 2014 – Mio Technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.