TP-LINK lanseaza Archer C2 si Archer T4U, urmatoarea generatie de dispozitive Wi-Fi ac


20140807_103029

Noul standard 802.11ac ofera viteze de trei ori mai rapide decat standardul 802.11n

TP-LINK, producator de echipamente de networking si lider mondial pe segmentul routere wireless, lanseaza noul router Archer C2 alaturi de adaptorul USB Wireless Dual Band, Archer T4U. Ambele dispozitive au la baza urmatoarea generatie de tehnologie Wi-Fi, 802.11ac. Noul standard ofera viteze wireless de trei ori mai mari si masuri de securitate imbunatatite fata de standardul 802.11n, fiind ideal pentru realizarea unei retele multimedia foarte rapide si pentru eliminarea blocajelor cauzate de echipamentele care necesita o banda mai larga de acces la Internet.

Archer C2 – Conexiuni simultane de pana la 733Mbps

Cu viteza wireless de 433Mbps in frecventa libera de 5GHz si 300Mbps in frecventa de 2,4GHz, TP-LINK Archer C2 ofera flexibilitatea a doua retele dedicate si asigura cele mai bune performante wireless. Aplicatiile simple, cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet, pot folosi frecventa de 2,4GHz in timp ce aplicatiile care necesita o latime de banda mai mare, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi frecventa de 5GHz. Mai mult, toate aceste aplicatii pot functiona simultan fara sa apara blocaje sau intarzieri.Archer-C2(UN)1.0-L

Cele doua antene externe detasabile ale router-ului au la baza o tehnologie avansata care asigura un semnal wireless excelent in toate directiile, fara intreruperi. Acoperirea este la randul sau imbunatatita, vitezele crescute mentinandu-se si pe distante mai mari, semnalul fiind destul de puternic pentru a acoperi intreaga casa sau birourile cu suprafete generoase.

TP-LINK Archer C2 este ideal si pentru crearea unei retele stabile si deosebit de rapide prin cablu. Echipat cu un port WAN Gigabit si patru porturi LAN Gigabit, noul router asigura conexiuni prin cablu cu viteze de pana la 10 ori mai rapide decat conexiunile in standardul Fast Ethernet.

Portul USB multifunctional permite partajarea de imprimante, documente si fisiere media in intreaga retea locala sau chiar si la distanta folosind functia server FTP inclusa.

Archer-T4U_4)Archer-T4U_1)

Archer T4U – adaptorul USB care imbunatateste caracteristicile Wi-Fi ale laptopurilor

TP-LINK Archer T4U, este un adaptor USB Wireless cu frecvente simultane de 2,4GHz si 5GHz, care imbunatateste capacitatile wireless ale laptopurilor si computerelor. Bazat pe tehnologia USB 3.0 si oferind conexiuni wireless de 867Mbps in frecventa libera de 5GHz si 300Mbps in frecventa de 2.4GHz, Archer T4U este alegerea perfecta pentru streaming HD fara intreruperi, jocuri online si alte aplicatii care necesita o latime mare de banda.

Noile dispozitive vor fi disponibile in oferta magazinelor de specialitate cu preturi recomandate de vanzare incepand de la 339 Lei pentru router-ul TP-LINK Archer C2 si 199 Lei pentru adaptorul USB wireless TP-LINK Archer T4U.

Pentru mai multe informatii despre TP-LINK si produsele nou lansate, vizitati pagina www.tp-link.ro.

Specificatii TP-LINK Archer C2
Interfata 4 porturi LAN 10/100/1000Mbps
1 port WAN 10/100/1000Mbps
1 port USB 2.0
Butoane Buton WPS/Reset
Buton Wireless Pornit/Oprit
Buton Alimentare Pornit/Oprit
Alimentare externa 12VDC /1.5A
Dimensiuni (lxLxH) 230 x 144 x 35mm (9.1 x 5.7 x 1.4 in)
Tip antena 2 antene dual band externe, detasabile (RP-SMA)
Standarde wireless IEEE 802.11ac/n/a 5GHz
IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Frecventa 2.4GHz and 5GHz
Rata de semnal 5GHz: Pana la 433Mbps
2.4GHz: Pana la 300Mbps
Securitate wireless Criptare 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK
Protocoale Suport pentru IPv4 si IPv6
Partajare USB Suporta Samba (Storage) / Server FTP / Server Media / Print Server
Management Controlul accesului
Management local
Management de la distanta
Guest Network 2.4GHz guest network × 1
5GHz guest network × 1
Continut pachet Router AC750 Archer C2 Dual Band Wireless Gigabit
2 antene detasabile
Sursa de alimentare externa
CD resurse
Cablu Ethernet
Ghid de instalare rapida
Cerinte de sistem Windows 8/7/Vista/XP, Mac OS or Linux-based operating system

 

CARACTERISTICI TP-LINK Archer T4U
Interfata USB 3.0
Butoane Buton WPS
Dimensiuni (lxLxH) 92.2×29×14.6mm
Tip antena Omni-Directionala
Standarde wireless IEEE 802.11ac, IEEE 802.11a,
IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Frecventa 5GHz
2.4GHz
Moduri wireless Ad-Hoc / Infrastructure mode
Securitate wireless Suporta 64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK, 802.1x
Tehnologie de modulatie DBPSK, DQPSK, CCK, OFDM, 16-QAM, 64-QAM,
256-QAM
Certificari CE, FCC, RoHS
Continut pachet Adaptor Wireless Archer T4U
CD resurse
Ghid de instalare rapida
Extensie cablu USB 3.0
Cerinte de sistem Windows 8 (32/64bits), Windows 7 (32/64bits), Windows XP(32/64bits)

Hermes_Song

 

TP-LINK estimeaza o cota de piata de 65% pe segmentul routerelor wireless pe 2014 in Romania

Vanzari totale de peste 1 milion de dispozitive, la nivel regional, pana la finalul anului

Alaturi de consolidarea pozitiei de lider in Romania pe piata echipamentelor de retelistica, TP-LINK isi propune sa se distanteze in mod vizibil de concurenta in 2014” a declarat Hermes Song, directorul general TP-LINK in Romania. „Ne propunem sa crestem vanzarile atat pe piata de dispozitive wireless, pe segmentul adaptoarelor Powerline, dar si pe cel al routerelor mobile. In acelasi timp, vom implementa strategia globala orientata pe extinderea portofoliului de produse, intrand pe piata de accesorii. Ne concetram in continuare pe cresterea nivelului de informare si educare a utilizatorilor, in special in cazul unor categorii de produse mai putin cunoscute, precum adaptoarele care transforma circuitele electrice existente intr-o retea de date de mare viteza.”

Urmand politica de diversificare, produsele de tip Mi-Fi si adaptoarele Powerline s-au evidentiat in preferintele utilizatorilor. In continuare routerele raman cele mai bine vandute produse, in special dispozitivele din gama Wireless N 300 Mbps, confirmandu-se astfel trendul anticipat anul trecut de TP-LINK. Astfel, se metine tendinta de migrare catre modele care asigura viteze de transfer de peste 300 Mbps, utilizatorii aratandu-se tot mai interesati sa adopte si produsele dual band.

Noul router TP-LINK Archer C2 ofera flexibilitatea a doua retele dedicate si asigura cele mai bune performante wireless. Aplicatiile simple, cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet, pot folosi frecventa de 2,4GHz in timp ce aplicatiile care necesita o latime de banda mai mare, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi frecventa de 5GHz. Mai mult, toate aceste aplicatii pot functiona simultan fara sa apara blocaje sau intarzieri. TP-LINK Archer C2 este ideal si pentru crearea unei retele stabile si deosebit de rapide prin cablu. Echipat cu un port WAN Gigabit si patru porturi LAN Gigabit, noul router asigura conexiuni prin cablu cu viteze de pana la 10 ori mai rapide decat conexiunile in standardul Fast Ethernet.

TP-LINK Archer T4U, este un adaptor USB Wireless cu frecvente simultane de 2,4GHz si 5GHz, care imbunatateste capacitatile wireless ale laptopurilor si computerelor. Bazat pe tehnologia USB 3.0 si oferind conexiuni wireless de 867Mbps in frecventa libera de 5GHz si 300Mbps in frecventa de 2.4GHz, Archer T4U este alegerea perfecta pentru streaming HD fara intreruperi, jocuri online si alte aplicatii care necesita o latime mare de banda.

Noile dispozitive vor fi disponibile in oferta magazinelor de specialitate cu preturi recomandate de vanzare incepand de la 339 Lei pentru router-ul TP-LINK Archer C2 si 199 Lei pentru adaptorul USB wireless TP-LINK Archer T4U.

7 August 2014, Bucuresti – TP-LINK Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.