Concurs! Castiga-ti singur cadoul de Craciun dorit de la QuickMobile


quickmobile_concurs_zoltan77Se apropie Craciunul si in preferintele romanilor si anul acesta pe primele locuri sunt device-urile mobile (smartphone, tableta, smartwatch) si gadgeturile.
Multe magazine on-line vand asemenea produse, dar unul singur e mereu primul cand e vorba de noutati – QuickMobile.

Si pentru ca ati citit si anul acesta zeci de reviewuri la mine pe site, (si veti mai citi cateva pana la sfarsitul anului) acum a venit momentul sa fiti rasplatiti si sa primiti un cadou, asa ca alaturi de QuickMobile.ro vom face si acest lucru posibil.
Concursul e simplu! Intrati pe quickmobile.ro si vedeti care va sunt preferintele din oferta pe care o regasiti pe site. Apoi tot ce mai trebuie sa faceti este sa intrati pe blog, sa lasati un comentariu la acest articol in care sa mentionati gadget-ul pe care vi-l doriti (sau mai multe) si link-ul de pe quickmobile.ro catre produs/-ele dorite in valoare cumulata  de pana in 500 de Lei  si acesta/acestea pot deveni cadoul vostru.
Astept comentariile voastre cu link catre produs(e) pana in 20 decembrie ora 24:00. In data de 21 se va face o extragere prin random.org prin care se va desemna castigatorul. Astfel cadoul va ajunge chiar la timp sub bradul vostru. Cadoul va fi livrat gratuit doar pe teritoriul tarii.

Gasiti aici cateva idei de cadouri de pana la 500 de lei,  dar si mai bine, intrati voi pe  site-ul QuickMobile sa vedeti intreaga gama de oferte.

 

96 responses to “Concurs! Castiga-ti singur cadoul de Craciun dorit de la QuickMobile

  1. Cu un buget de 500 de lei, pot sa iau 3 super cadouri!
    Un stick usb pentru a avea la indemana toate datele de care am nevoie:
    http://www.quickmobile.ro/accesorii/stick-usb/stick-usb-64gb-tag-drive-86312.html

    O husa de laptop, pentru weekendurile in afara Bucurestiului, cand am nevoie de laptop: http://www.quickmobile.ro/accesorii/husa/geanta-m-laptop-13-100116.html

    SI o husa de iPhone 5S eleganta: http://www.quickmobile.ro/branduri-de-lux/huse/husa-capac-spate-paseo-gri-apple-iphone-5-iphone-5s-98090.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.