Ericsson transmite in direct de la Mobile World Congress 2015


DSC01414                     Ericsson a fost numit furnizorul official de video in direct pentru Mobile World Live TV, serviciul de broadcast care a castigat GSMA Mobile World Congress Award.

Montaje video vor fi create din discutiile de panel, interviuri executive si toate evenimentele de presa importante si vor fi transmise direct de la standul Ericsson.

Montajele vor fi transmise pe 26 ecrane acoperind intreaga zona de expunere a evenimentului, acestea fiind create si transmise direct din zona de expunere a Ericsson, Hall 2, Stand 2N60, in numele celor de la GSMA.

Mobile World Live TV  va fi transmis in direct de la Mobile World Congress printr-un canal dedicat in intreaga Catalonia, ajungand la peste 150 hoteluri participante si 20,000 camere de hotel. Mobile World Live TV va fi accesibil de asememea si celor 90,000 participanti de-a lungul evenimentului prin cele peste 100 monitoare amplasate strategic in cadrul Fira Gran Via. In plus, canalul va fi directionat in direct catre aplicatia evenimentului My MWC GSMA si catre site-ul Mobile World Live TV.

Thorsten Sauer, aflat la conducerea departamentului de Media si Broadcast al Ericsson, declara: “Numirea noastra ca furnizorul official de transmisie in direct de montaje pentru Mobile World Live TV ne ofera o oportunitate excelenta de a prezenta inovatia si capabilitatile platformei noastre de montaje live. Mobile World Live TV este principala platform care permite delegatilor Mobile World Congress – si in aceeasi masura audientei globale online – sa fie mereu la current cu ce se intampla. Suntem incantati sa fim partenerii Mobile World Live si impreuna sa asiguram un continut care este efficient si relevant care sa fie accesibil unei audiente cat mai mari posibile.”

Justin Springham, Managing Editor la Mobile World Live, declara: ” Amploarea si sfera de aplicare a continutului Mobile World live TV creste in fiecare an, si la Mobile World Congress 2015 suntem incantati sa oferim servicii de montaj transmis in direct pentru participantii la eveniment. Cu peste 25 interviuri CEO deja confirmate pentru transmisie, cat si cu peste 20 discutii panel, evidentierea fiecarui eveniment important media cat si a notelor cheie de pe Facebook si FCC Mobile World Live, parteneriatul nostru cu Ericsson va asigura participantilor la eveniment posibilitatea de a urmari totul in direct in fiecare minut.”

Platforma de montaje video trnsmise live a companiei s-a lansat la IBC 2014. Platforma in timp real poate sustine montaje transmise life in diferite limbi pentru cei care preiau continutul pentru transmisie in toata lumea, folosind metoda de integrare speech-to-text, si pregatirea rapida a continutului offline. Platforma este principalul component din portofoliul de servicii media si de transmisie ale companiei Ericsson, dupa ce aceasta a achizitionat in mai 2014 compania cu  cea mai buna de servicii media – compania Red Bee Media.

Desi o platforma industriala care se bazeaza pe un software de programare si care a fost dezvoltat in-house, foloseste cele mai bune tehnologii posibile de recunoastere a vorbirii si de stenografie pentru a alimenta serviciile de montaj video live. Platforma permite editorilor de montaje sa pregateasca si sa furnizeze servicii in timp real clientilor si in acelasi timp sa maximizeze refolosirea informatiei montate dupa cea a fost transmisa – de exemplu sa imbogateasca datele din cautarea in arhive sau descoperirea de continut. Platforma este utilizata in prezent sa furnizeze in direct servicii de montaj pentru cei mai importanti clienti de transmisie date.

Afacerea de servicii de acces si transmisie date al Ericsson este cea mai mare din Europa si furnizeaza aceste servicii de peste 30 ani. Folosind solutiile cele mai bune din industrie, Ericsson furnizeaza 200.000 ore de montaj in fiecare an, din care 80.000 sunt in direct. Este de asemenea cel mai mare furnizor global de descriere audio TV si de inregistrari traduceri.
sursa: Ericsson

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.