Noul Lumia 530 – un smartphone cu performante fara compromis sub 100 euro. Cel mai accesibil Lumia va fi disponibil in august 2014


Nokia-Lumia-530-jpg                  Microsoft Devices Group a anuntat astazi Lumia 530, cel mai accesibil Lumia de pana acum, oferind o experinta smartphone fara compromis, prin intermediul ultimelor inovatii Microsoft si Lumia. Se estimeaza ca dispozitivul va fi disponibil la un pret de aproximativ 85 de euro inainte de taxe si subventii, incepand cu luna august 2014.

 

 

 

Disponibil in variantele single SIM 3G si dual SIM 3G, Lumia 530 va extinde zona de acoperire Windows Phone fiind primul dispozitiv Lumia introdus pe piata la un pret sub 100 euro, fapt care va permite mai multor oameni sa se bucure de inovatiile si serviciile Microsoft oferite de smartphone-urile Lumia high-end. Acestea includ:

 

  • Ultima versiune Windows Phone 8.1, incluzand notificari de la Action Center si tastatura rapida Word Flow.
  • Un procesor puternic quad-core Qualcomm Snapdragon, ce ofera o experienta rapida de utilizare a aplicatiilor favorite, a jocurilor si a navigarii pe Internet cu ajutorul ecranului LCD de 4 inci.
  • Integrare continua cu serviciile Microsoft precum Skype si Microsoft Office, disponibile chiar de la scoaterea din ambalaj a dispozitivului.
  • Popularele aplicatii sociale precum Instagram, WhatsApp, Viber si WeChat, plus aplicatii cheie din zona jocurilor precum Asphalt 8, disponibile in Windows Phone Store.
  • Varianta dual SIM 3G ofera comutare usoara intre doua carduri SIM, ajutand oamenii sa-si gestioneze costurile cu transferurile de date.
  • Performanta ridicata prin aplicatii marca Lumia precum Creative Studio si Glam Me, care ajuta la efectuarea de selfie-uri de calitate, ghidate de voce, prin intermediul camerei foto de 5MP.
  • Mai mult continut si aplicatii prin intermediul memoriei on-board de 4GB, expandabile cu carduri SD pana la 128 GB si cei 15GB gratuiti de stocare date in cloud pe Microsoft OneDrive ce permite utilizatorilor sa sincronizeze, acceseze si partajeze fisiere intre Lumia 530 si computere, laptop-uri si tablete.

Lumia 530 family

 

„Avansam cu rapiditate pentru a ajuta si mai multi oameni sa experimenteze tehnologiile fara compromisuri ale Lumia, aplicatiile dezvoltate de partenerii nostri si serviciile Microsoft pe care le oferim prin produsele noastre vedeta”, a declarat Jo Harlow, Corporate Vice President, Microsoft Devices Group. „Lumia 530 subliniaza angajamentul nostru de a produce smartphone-uri la un pret accesibil tuturor, ceea ce va permite si mai multor oameni sa descopere produsele de top ale Microsoft”.

 

Microsoft a anuntat, de asemenea, si difuzorul reincarcabil Bang by Coloud. Perfect pentru ascultarea de muzica impreuna cu prietenii, difuzorul portabil permite utilizatorilor sa conecteze difuzoare multiple pentru generarea unui lant sonor de putere.

 

Lumia 530 dispune de capace interschimbabile disponibile in portocaliu aprins, verde aprins si nuante neutre de gri inchis si alb. Lumia 530 va fi disponibil la nivel global, pe anumite piete, din august 2014.

 

 

Sumar caracteristici tehnice:

 

  Lumia 530
Sistem operare Windows Phone 8.1 cu Lumia Cyan
Display 4.0” FWVGA LCD display
Baterie Pana la 22 zile in regim de asteptare si 13 ore in regim de convorbiri 2G. Capacitate baterie: 1430mAh
Conectivitate HSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4.0, micro-USB
Procesor 1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200
Camera 5MP
Memorie 512MB RAM, 4GB eMMC cu suport pentru micro SD de pana la 128GB

 

REDMOND, Wash. – 23 iulie 2014 – Microsoft Devices Group

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.