Mio lanseaza camerele auto MiVue 500, cu inregistrare Full HD si supraveghere continua a parcarii


Mio MiVue500

Ecran tactil de 2,4 inci

Rezolutie Full HD 1080p, ideala pentru inregistrarea calatoriilor din vacanta

 

          Mio Technology  lanseaza pe piata locala seria de camere video MiVue 500, compusa din cinci modele noi ce dispun de inregistrare Full HD si inregistrare automata a coliziunii. Sistemul de montare cu vacuum permite instalarea usoara a dispozitivelor, iar suportul rotativ asigura orientarea camerelor in orice directie.

 

Inca de la pornirea motorului autoturismului, camerele video din seria MiVue 500, dotate cu acumulator incorporat, incep sa inregistreze, pentru a surprinde fiecare moment al deplasarii in trafic. Mai mult, dispozitivele pot fi setate pe modul de inregistrare continua, functie disponibila la conectarea kit-ului optional de alimentare constanta.

 

Modelele Mio MiVue 538 si 538 Deluxe au incorporat un receptor GPS care permite urmarirea traseelor, inregistrand simultan secventele video, coordonatele geografice, directia, viteza autoturismului, data si ora deplasarii, pe care le sincronizeaza cu Google Maps.MiVue500Mio-MiVie500

 

Mai mult, modelul Mio MiVue 538 Deluxe este dotat cu un sistem de avertizare sonora si vizuala la apropierea de camerele de supraveghere a circulatiei, indicand pe ecran viteza curenta a autovehiculului, limita legala, precum si distanta ramasa pana la respectivul punct de supraveghere. In plus, utilizatorii au posibilitatea de a-si actualiza lunar baza de date, fara costuri suplimentare, pe toata durata de functionare a camerelor video Mio MiVue, cu o simpla conectare a dispozitivului la computer.

 

 

 

 

Supravegheati masina chiar si in parcare

 Noua serie de camere video Mio MiVue[1] integreaza functia Parking Mode, ce permite o supraveghere continua a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricare

i miscari in raza senzorului, dispozitivul va incepe inregistrarea. In plus, puteti alege modul de inregistrare continua, functie disponibila la conectarea kit-ului optional de alimentare constanta.

Mio_MiVue 500

Martorul vostru ocular

 

Senzorul G integrat, cu 3 axe, inregistreaza directiile de deplasare pe o diagrama cu unde. Aceasta va arata punctul de provenienta si forta impactului, chiar si in cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de incredere in relatia cu asiguratorul. Dupa conectarea dispozitivului la computer, veti putea analiza directia de mers si datele rezultate in urma unei eventuale coliziuni.

De asemenea, comutati de la modul inregistrare la cel foto pentru a putea realiza instantanee ale exteriorului masinii si pentru a evidentia eventualele dovezi ale impactului. Imaginile astfel rezultate vor include si coordonatele GPS[1], care sa permita elucidarea circumstantelor producerii unui accident.

 

Inregistrare automata de urgenta

 

Inregistrati evenimentele critice, precum un accident de masina, intr-un singur fisier video, care va contine imagini surprinse cu 10 secunde inaintea detectiei socului. Secventa inregistrata va continua timp de 50 de secunde dupa impact. De asemenea, materialul rezultat va fi protejat contra suprascrierii cardului microSD, totul pentru a avea un raport video clar asupra coliziunii, ce poate fi utilizat in stabilirea partilor vinovate.

 

Imagini Full HD la 30 de cadre pe secunda

 

Utilizati carduri microSD de pana la 32GB pentru a inregistra imagini la o rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda, ce pot fi apoi vizionate pe ecranul camerei video, al televizorului[2] (multumita portului HDMI out) sau al PC-ului. Mai mult, la utilizarea functiei Parking Mode, puteti scadea numarul de cadre pe secunda al inregistrarilor, in cazul in care dispuneti de un card microSD cu o capacitate de stocare mai mica.

 

Cu o dimensiune a diafragmei de la F 1.8 la F 2.0[3], senzorul camerelor video din seria Mio MiVue 500 poate recepta o cantitate mai mare de lumina, surprinzand astfel imagini clare, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

 

Seria MiVue 500 se poate transforma in companionul perfect de vacanta: distribuiti materialele inregistrate in timpul calatoriei pe retelele de socializare, precum YouTube™ şi Facebook®.

 

Noua gama de camere video Mio MiVue 500, este disponibila pe piata din Romania la preturi care incep de la 489 lei.

 

Specificatii tehnice

 

MiVue

538 Deluxe

MiVue

538

MiVue

528

MiVue

518

MiVue

508

Dimensiune ecran 2,4” 2,4” 2,4” 2,4” 2,4”
Full HD 1080p Da Da Da  Da Da
Diafragma F1.8 F1.8 F1.8 F2.0 F2.0
Senzor Sony Exmor Nu Nu Nu Nu Nu
GPS Da Da Nu  Da Nu
Senzor G Da Da Da  Da Da
Alerta camere supraveghere Da (actualizari pe viata) Nu Nu Nu Nu
Mod Parking Da Da Da  Da Nu
Card SD 8GB Da Nu Nu Nu Nu

 

Bucuresti, 23 iulie 2014 – Mio Technology

[1] Modelele MiVue 518, 538, 538 Deluxe

[2] Exclude modelele MiVue 508, 518

[3] Modelele MiVue 508 si 518

[1] Exceptand modelul MiVue 508

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.