Samsung GALAXY Tab 3 Kids, disponibila in Romania impreuna cu aplicatiile educationale EduTeca


GALAXY Tab 3 Kids_2Samsung lanseaza pe piata locala GALAXY Tab 3 Kids, o tableta dedicata copiilor, cu un vast continut educational si securitate ridicata, pentru ca le ofera parintilor control deplin asupra informatiilor accesate de cei mici. Produsul este disponibil in magazinul Samsung AFI Cotroceni la 999 lei, precum si in magazinele partenere.

 

GALAXY Tab 3 Kids le ofera copiilor continut creat special pentru ei pe plan local, fiind pre-instalate o serie de aplicatii educationale pentru copii cu varsta pana la 7 ani. Astfel, copiii pot beneficia deja de aplicatia „Fanica si Secretul Legumelor”, urmand ca in curand sa fie disponibile si aplicatiile „Fanica si Asaltul Microbilor” si „Petrica si Arca lui Noe”, din Colectia EduTeca. Cele trei aplicatii sunt disponibile si pe alte dispozitive Samsung, ele putand fi descarcate din Samsung Apps store.

GALAXY Tab 3 Kids_1„Copiii sunt atrasi de tehnologie, dispozitivele inteligente fiind de un real folos in vederea dezvoltarii abilitatilor lor. GALAXY Tab 3 Kids vine in intampinarea acestor nevoi, printr-un continut bogat, interactiv si educational, creat datorita parteneriatului incheiat cu dezvoltatorii Colectiei EduTeca, unul dintre cei mai importanti creatori de continut pe plan local – compania Ascendia Design,” a declarat Sorin Manea, seful diviziei Telecom din cadrul Samsung Electronics Romania.

 

Aplicatia „Fanica si Secretul Legumelor” cuprinde 17 module, continutul fiind focalizat pe importanta legumelor in alimentatie si pe importanta unui stil de viata sanatos. Datorita beneficiilor oferite, aplicatia a obtinut recent premiul european „Cel mai bun continut pentru copii” din Romania, categoria Profesionisti.

 

Cu ajutorul acestei aplicatii, copiii vor invata, jucandu-se, despre 26 de legume importante in alimentatie, de ce sunt recomandate pentru a fi consumate zilnic, cum si cand cultivam legumele, cum protejam legumele de daunatori si care sunt acestia, dar si ce mancaruri delicioase putem pregati din legume.

 

Toate cele 17 module educationale sunt organizate in jurul educatorului virtual, un personaj de poveste creat pentru a ghida copilul prin materie si a-i mentine atentia. El ofera raspuns fiecarei actiuni din timpul jocului educativ.

 

Sistemul integrat in jocurile educative permite adaptarea imediata a continutului in functie de varsta copilului, parintii avand astfel la indemana o unealta eficienta de invatare pentru copii.

 

Aplicatia educationala „Fanica si Secretul Legumelor” face parte din Seria Prietenii Sanatatii (8 aplicatii), serie dedicata in intregime obiceiurilor sanatoase.

 

Functia Time Management, aliatul parintilor

 

Hub-ul de resurse Kid’s Store le ofera copiilor jocuri educationale, divertisment si aplicatii de tip e-book. In plus, tableta le permite parintilor sa selecteze aplicatiile pe care copiii le vor accesa, prin intermediul Application Manager.

 

Punand accent pe componenta educationala si dezvoltarea copiilor, tableta Samsung GALAXY Tab 3 Kids include si o functie de Time Management, care le permite parintilor sa seteze o perioada specifica de utilizare. Cand timpul setat se incheie, tableta se blocheaza, deblocarea acesteia realizandu-se cu ajutorul unei parole care poate fi reintrodusa de parinte. Aceasta functie ii ajuta pe parinti sa se asigure ca timpul petrecut de copii jucandu-se cu noile device-uri smart este corect echilibrat.

 

Samsung GALAXY Tab 3 Kids este echipata cu un procesor dual de 1,2 GHz, memorie de 1GB RAM, camera principala de 3 megapixeli si camera frontala de 1,3 MP. Tableta ofera perfomanta si puterea specifice gamei Samsung GALAXY, oferind o experienta interactiva completa. Cu ajutorul unei carcase speciale pentru copii, GALAXY Tab 3 este usor de manevrat. Carcasa ofera, in plus, si un C Pen, pentru copiii pasionati de desen.

Bucuresti, 11 decembrie 2013 – Samsung Electronics Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.