QNAP a lansat noul Turbo NAS TS-212P pentru acasa


qnap_ts212p_4QNAP a lansat TS-212P Turbo NAS, destinat atat birourilor mici si mijlocii cat si utilizatorilor individuali. Noul model are doua sertare pentru hard disk-uri si este echipat cu un procesor la 1.6GHz si 512MB memorie RAM DDR3. Ofera performanta si fiabilitate in activitatile de zi cu zi, cum ar fi stocarea, partajarea si salvarea datelor. QNAP TS-212P este un centru multimedia ideal pentru partajarea fisierelor pe platforme diferite.

Noul TS-212P vine cu specificatii hardware actualizate fata de modelul anterior, TS-212. Cu un procesor mai rapid si o cantitate dubla de memorie RAM, TS-212P ofera o capacitate mai mare, satisfacand cerintele in crestere pentru administrarea si partajarea fisierelor, pentru utilizatorii individuali si birourile mici“, spune Laurent Cheng, manager de produs la QNAP.qnap_ts212p_1

TS-212P beneficiaza de intuitivul sistem de operare QTS 4.0, ce usureaza si faciliteaza administrarea sistemului si a aplicatiilor multimedia. Utilizatorii pot organiza in mod centralizat fisierele si copiile de siguranta, pot sincroniza fisierele intre calculatoare, tablete si telefoane, pot partaja informatiile in diferite grupuri si comunitati si pot accesa continutul cu ajutorul aplicatiilor mobile precum Qfile, Qmusic, Qphoto, Qmanager si VMobile.

TS-212P este ideal ca hub multimedia pentru acasa, cu aplicatii bogate pentru divertisment. Utilizand Photo Station, Music Station si Video Station, utilizatorii pot arhiva, administra si partaja fotografiile, melodiile si colectiile video. Suportul pentru DLNA si AirPlay permite utilizatorilor sa se bucure de televiziune la inalta calitate. Cu aceste caracteristici, TS-212P aduce in casa fiecaruia mai multa distractie si un continut multimedia variat.

TS-212P ofera multiple optiuni de backup. Utilizatorii de Windows si Mac pot utiliza QNAP NetBak Replicator, respectiv Apple Time Machine pentru a salva datele. Modelul suporta, de asemenea, solutii de restaurare in cazul evenimentelor neplacute, incluzand Real-time Remote Replication (RTRR) pentru replicarea datelor, in timp real sau programata, si backup in cloud: Amazon S3, ElephantDrive, Symform, Dropbox si Google Drive.

qnap_ts212p_5Utilizatorii pot creste functionalitatea accesand centrul de aplicatii QNAP ce ofera diferite aplicatii dezvoltate de QNAP sau de terte companii, incluzand aplicatii pentru backup si sincronizare, instrumente de business, administrarea continutului, comunicatii, download, divertisment etc. Platforma de dezvoltare QNAP da posibilitatea programatorilor sa creeze aplicatii variate, adaugand mai multa valoare unitatii TS-212P, furnizand totodata functionalitatea nelimitata pentru utilizatori.

Specificatii principale TS-212P: design tip desktop, 2-sertare, Procesor 1.6 GHz, RAM 512 MB DDR3, HDD SATA, 2X USB 3.0, 1X Gigabit LAN.

Pret si disponibilitate:
Noul QNAP TS-212P este disponibil in Romania prin intermediul partenerilor QNAP, la un pret similar modelului anterior, aproximativ 800 lei (TVA inclusiv).

11 Decembrie 2013, BucurestiQNAP Systems

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.