Evolio Lanseaza o Tableta de 7 “ “ALL IN ONE”


evotab3G

Evolio lanseaza astazi, 18 septembrie 2013, Evotab 3G,  tableta de 7” care dispune de toate tipurile de conectivitate de la GPS la 3G si  capabilitati multimedia de top.

Evotab 3G  este companionul perfect pentru calatorii, tableta punandu-ti la dispozitie o paleta completa de functionalitati: navigatie GPS,  navigare pe internet prin modulul 3G integrat sau WiFi, apelare telefonica, imagine excelenta din orice unghi, conectivitate cu orice dispozitiv  Bluetooth, FM receiver.

Spre deosebire de alte tablete romanesti cu functionalitati similare existente in piata, Evotab 3G dispune de suficienta memorie interna, atat de lucru cat si de stocare, 1 GB respectiv 8 GB iar pe partea multimedia dispune de display IPS HD, accelerator grafic  PowerVR si Touch Vibration.

Liviu Nistoran“Noua tableta marca Evolio este cea mai bine dotata tableta de 7” disponibila in Romania, avand integrate absolut toate functiile posibile. Astfel, Evotab 3G este in acelasi timp Tableta, GPS, Telefon mobil, eReader si Radio FM. Iar toate acestea vin la un pret de raft de sub 700 de lei. De astazi tot romanul poate avea tableta cu de toate!” a declarat Liviu Nistoran (foto) CEO Evolio.

Evotab 3G are la baza procesorul Mediatek6577 Dual-Core, Dual camera si ecran IPS 1024×600, Micro USB, Micro SD sI Bluetooth 4.0.

Modemul GSM-3G incorporat  functionaza in reteaua oricarui operator mobil, permitand apeluri de voce si viteze de download de peste 7 Mbs.

Din punct de vedere software Evotab 3G are o versiune optimizata de Android 4.1 cu o interfata grafica simpla, notificari inteligente si suita de aplicatii Evolio care ofera acces la stiri, evenimente, revista presei cat si la biblioteca virtuala Evobook.

Tableta este disponibila pentru comenzi on-line incapand de astazi, 18 septembrie, iar la inceputul saptamanii viitoare va fi disponibila si in retelele de retail specializate.

18 Septembrie, Bucuresti – Evolio

 

One response to “Evolio Lanseaza o Tableta de 7 “ “ALL IN ONE”

  1. Pingback: Evolio EVOTAB 3G – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.