Aplicatia educativa FunABC pe Android


11

Aplicatia educativa pentru copii romani

Aplicatii educative in limba engleza sunt foarte multe. Parintii au posibilitate de a alege pentru copilul sau aplicatii pentru a invata litere sau cifre cit mai rapid. Din pacate in segmentul aplicatii in limba romane, asa aplicatii practic nu exista.

Recent, a aparut aplicatia  FunABC de la  Ejuk, care va ajuta parintii sa invete copii literele latine. Abecedarul gratis este destinat copiilor de la 2-5 ani. Aceasta aplicatie va transforma primele lectii intr-un joc captivant.12

Instalarea aplicatiei FunABC

Pentru a instala aplicatia pe telefon sau tableta, este necesar de a vizita  GooglePlay si de a introduce in caseta de cautare cuvintele cheie: Alfabet roman, FunABC, abecedar. Pe widget-ul aplicatiei va aparea imaginea ariciului. Este necesar sa faceti click pe ea si  de a trece procedura strandarta de instalare.

Dupa ce jocul a fost instalat, pe suprafata de lucru a tabletei sau telefonului va aparea pictograma cu imaginea deja cunoscutului arici. Cum numai veti face click pe el, va aparea o fereastra cu propunerea de a descarca fisiere suplimentare, necesare pentru aplicatie. Faceti click pe butonul «ок». Odata ce descarcarea este completa – jocul este gata pentru utilizare.

13Programul de lucru

Jocul educativ are o interfata simpla. Acest lucru a fost creat, pentru ca copilul sa nu se blocheze.

La prima deschidere a ecranului se afiseaza pagina cu litera „А”. Pe aceasi pagina este situat acelasi animalut si cuvintul „Arici”. Fiecare litera este prezentata dupa acelasi principiu. Paginile pot fi listate inainte si inapoi, atunci literele se vor schimba in ordine alfabetica. Este posibilitate de a alege orice litera aleator, apasind pe ea in partea de sus a ecranului.

Pentru a auzi cum suna litera, facem click pe ea. Pentru a asculta cuvintul, este necesar de a face click pe cuvint. Si odata ce atingem animalutul, veti auzi mieunat, miriit sau respiratie suietoare. Una din caracteristici este, ca jocul utilizeaza inregistrari reale ale animalelor. Inregistrarea vocala a fost realizata in studiou– fiecare sunet se aude clar.

Interfata este conceputa pentru prescolari. Aici nu exista meniuri confuze, pop-up-uri sau treceri complicate. Aplicatia poate fi descarcata gratis.

O puteti gasi aici

Dezvoltator: http://ro.ejuk.net

18 Septembrie, Bucuresti – Ejuk

3 responses to “Aplicatia educativa FunABC pe Android

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.