GOCLEVER intra pe piata din Romania prin lansarea a doua tablete: ORION 70 si ORION 101


GOCLEVER_ORION101_01             GOCLEVER anunta extinderea portofoliului de tablete cu doua noi modele: GOCLEVER ORION 70, destinat utilizatorilor care cauta un dispozitiv compact si eficient, si GOCLEVER ORION 101, pentru pasionatii de tehnologie, care doresc stil si perfomante de top.

Ambele modele tintesc utilizatorii cu un stil de viata activ, care simt nevoia sa fie conectati in permanenta la continutul de divertisment digital sau care au nevoie de un spatiu de munca mobil. Noile tablete ORION combina un design elegant si modern, cu performanta asigurata de specificatii de top. Concepute deopotriva pentru a face fata celor mai solicitante jocuri mobile disponibile in Play Store, rularea in paralel a mai multor aplicatii de tip office, pentru navigarea pe Internet ori vizionarea de filme la rezolutie Full HD, tabletele Orion ofera cel mai bun raport calitate-pret.

GOCLEVER_ORION101_02GOCLEVER ORION 101

 

Desi au fost concepute initial pentru divertisment, tabletele s-au dovedit a fi foarte utile si in spatiul de birou. Cel mai bun exemplu este modelul ORION 101, urmasul cunoscutului GOCLEVER Tab R105BK, care se adreseaza utilizatorilor business, aflati in cautarea unui dispozitiv cu design ergonomic, cu tastatura incorporata si cu performante remarcabile.

Echipat cu un procesor ultra-rapid cu patru nuclee, un ecran IPS de 10 inch (cu o rezolutie maxima de 1280×800 pixeli) si o tastatura QWERTY, ORION este ideal pentru redactarea documentelor, editarea de emailuri sau realizarea de prezentari. Tastatura este una neconventionala, comunicand cu tableta prin bluetooth si oferind astfel flexibilitate maxima utilizatorilor. ORION 101 poate fi folosit ca un notebook clasic, prin combinarea tabletei cu tastatura, in timp ce standardul Bluetooth 2.0 permite si folosirea tastaturii in mod wireless. In timpul transportului tastatura poate fi folosita pe post de husa de protectie pentru tableta.

ORION 101 este livrata cu sistemul de operare Android 4.1, update-ul la Android 4.2 fiind disponibil prin update Over The Air (OTA). Conexiunea la retea si la Internet se face prin intermediul modului Wi-Fi b/g/n.

Proiectata pentru a oferi o experienta placuta de folosire si pentru a putea rula mai multe aplicatii simultan (multitasking) tableta se bazeaza pe un procesor cu patru nuclee Allwinner A31s de 1GHz (Cortex A7), un GPU cu opt nuclee PowerVR SGX544MP2 si 2 GB de memorie DDR3. Cele mai importante documente, alaturi de aplicatii si fisierele audio/video pot fi stocate atat pe memoria flash incorporata de 16 GB, cat si pe carduri microSD cu capacitati de pana la 32 GB.

Dispozitivul cantareste doar 600 g (876 g cu tastatura) si este echipat cu o baterie de 6200mAH (care asigura o durata de functionare de pana la 6 ore), doua camere (una frontala de 0,3 MP si o camera de 2 MP in spate), port mircoUSB OTG, port miniHDMI, un difuzor, un microfon si o iesire audio de 3,5 mm.

GOCLEVER_ORION70_01GOCLEVER ORION 70

 

Tableta ORION 70 este potrivita atat pentru navigarea pe Internet, cat si pentru rularea de jocuri sau vizionarea de filme la rezolutie Full HD, fiind solutia perfecta pentru cei care cauta cel mai bun raport calitate-pret.

Dispozitivul se bazeaza pe un procesor cu patru nuclee Allwinner A31s de 1GHz (Cortex A7), un GPU cu opt nuclee PowerVR SGX544MP2 si 1 GB de memorie DDR3. Aceasta configuratie asigura rularea fara probleme si a celor mai pretentioase aplicatii si jocuri, respectiv vizonarea fluida a contintului video Full HD.

Ecranul de 7 inch cu o rezolutie maxima de 1024×600 pixeli reda culori naturale si transforma munca pe tableta intr-o adevarata placere. Confortul este sporit si de husa optionala cu tastatura incorporata, care faciliteaza folosirea aplicatiilor de tip Office sau scrierea de emailuri.

ORION 70 dispune de cea mai noua versiune de Android (4.2), update-urile viitoare ale sistemului de operare putand fi descarcate prin serviciul OTA oferit de GOCLEVER. Conexiunea la retea si la Internet se face prin intermediul modului Wi-Fi b/g/n.

Dispozitivul ofera 8 GB spatiu de stocare sub forma de memorie flash incorporata, ce poate fi extinsa prin carduri microSD cu capacitate maxima de 32GB.

GOCLEVER_ORION70_02ORION 70 dispune si de o camera frontala care permite desfasurarea de videoconferinte pe Skype si de optiuni avansate de conectare: microUSB OTG, miniHDMI si iesire audio de 3.5mm.

Noile tablete GOCLEVER, ORION 70 si ORION 101 sunt disponibile in oferta distribuitorilor autohtoni incepand cu preturile de 399 lei, respectiv 899 lei.

Bucuresti, 19 august 2013 – GOCLEVER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.