Allview lanseaza P5 Mini – un smartphone dual SIM mai mult decat accesibil


                 Compania romaneasca Allview anunta astazi lansarea unui nou smartphone Android Dual SIM – P5 Mini. Cu un ecran de 3,95 inch protejat de tehnologia Gorilla Glass si acces la peste 600.000 de aplicatii, modelul imbina armonios un design ergonomic cu specificatii performante, fiind special creat pentru tineri. Smartphone-ul functioneaza cu sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, are integrat un procesor Cortex A9 de 1 GHz şi dispune de 2 camere foto si conectivitate la internet prin 3G si Wi-Fi.

P5 Mini vine cu mai multe servicii de divertisment si socializare preinstalate precum: Voice Search, YouTube, Maps, Gmail dar ofera si acces la alte sute de mii de aplicatii si jocuri captivante prin magazinele de profil (Google Play, Gameloft Live), care completeaza functionalitatea telefonului. Aplicatiile pot fi usor gestionate prin interfata integrata Berry care permite personalizarea ecranului de pornire cu aplicatiile si widgeturile preferate.

Datorita procesorului Cortex A9 cu frecventa de 1 GHz si a sistemul de operare Android 4.0.4 aplicatiile ruleaza in conditii optime iar experienta de utilizare este usoara si ofera optiuni multiple in alegerea modului de petrecere a timpului liber.

Folosind P5 Mini utilizatorii se pot bucura de muzica la standarde superioare datorita tehnologiei audio Yamaha si a castilor din pachet. In plus, redarea listelor de melodii se face prin apasarea butonului Power, fara deblocarea telefonul.

Transferul fotografiilor, melodiilor si filmelor se realizeaza cu usurinta si rapiditate prin WiFi direct, P5 Mini se poate conecta cu un alt dispozitiv care are aceasta functie, fara a fi necesar un punct de acces wireless. Totodata, smartphone-ul integreaza tehnologia Gemini V2, prin care se poate face transfer de date pe unul dintre SIM-uri si receptionare de apeluri, in acelasi timp, pe celalalt SIM.
P5 Mini poate fi achizitionat din retelele de magazine partenere la pretul recomandat de 599 de lei. Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro

Brasov, 27 noiembrie 2012 – Allview Mobile Romania

5 responses to “Allview lanseaza P5 Mini – un smartphone dual SIM mai mult decat accesibil

  1. Buna
    Astept cu nerabdare un review video full. Din pacate nu prea exista( am reusit sa gasesc un singur filmulet pe youtube cu unboxing). Cred ca ar fi foarte util in conditiile in care daca o sa apara la Cosmote(parca cu ei au parteneriat) impreuna cu pretul bun ar putea fi un succes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.