Urmatorul operator mobil din Romania sper sa fie Telenor-ul


       In cercurile restranse de telecom se stie de ceva timp ca se negocieaza intrarea  unui nou operator mobil in Romania, si chiar a mai multor MVNO-uri (operatori mobili virtuali).

Numele vehiculate sunt: AT&T, M3 Group, China Mobil si Telenor. Acum eu dintre astia recunosc ca as prefera sa castige Telenor-ul. De ce?

AT&T is foarte mari si sigur priceputi, dar is americani si parca nu cred ca au afinitate pentru piata europeana, la ei is altfel lucrurile (si nu neaparat mai bine), M3 Group? n-am auzit de ei, desigur as putea cauta pe Google, dar mi-e lene, iar de chinezarii parca nu-mi arde asa ca si la China Mobile as zice pas, deci eu tin pumnii ca licitatia din vara sa castige norvegienii de la Telenor.

Cu siguranta va creste concurenta si poate si nivelul calitatii serviciilor, eu am folosit serviciile lor in Ungaria, si am fost multumit de ei, is onesti, fara prea multe stelute, nu umbla cu smecherii ca Vodafone Hu  si sunt mai ieftini ca T-Mobile Hu.

Update: Telenor-ul tocmai azi discuta cu  o firma din Oradea (telemarketing) despre o colaborare pe termen lung, eu zic ca-i bine 🙂

2 responses to “Urmatorul operator mobil din Romania sper sa fie Telenor-ul

  1. E cam gogorita asta iesita acum cu inca un operator mobil pe piata de telefonie mobila. Din ce inteleg, daca vine un nou operator, si asta nu pt ca “negociaza Guvernul” ci pentru ca se va face o licitatie deschisa, va pleca altul. Crezi ca asta va aduce concurenta si preturi mai mci pentru consumatori? cel mult va insemna un pret mai ridicat la licitatie si bani mai multi la buget, ceea ce nu e de ici de colea. Pana una alkta insa nu sunt decat niste prezentari facute in afara despre licitatia care va avea loc in vara si implicit despre piata telecom din Romania, doar doar s-o decide careva sa participe la lcitatie. Cam asta…:)

    • Din informatiile mele treaba e mai avansata, cei de la Telenor azi negocieaza cu o firma din Oradea, pt. telemarketing, OK. stiu si Telefonica are reprezentanta la noi. Dar din informatiile mele ei chiar vor o licenta din ce se va da vara. Da desigur pt. Guvern e important sa incaseze si mai multi bani. Nu nu cred ca va aduce preturi mai mici, in RO is destul de mici, dar eu ma bucur si daca creste calitatea serviciilor, daca beneficiez de servicii de calitate cap-coada incepand de la Rel. Clienti pana la Dep. Tehnice. Si mentin parerea, chiar sper sa castige Telenor-ul, is seriosi, is nordici, stiu meserie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.