F64 gazduieste Zilele Sony: Evenimentul cuprinde doua ateliere, o expozitie, o tura foto si oferte speciale la echipamente Sony


SONY DSC

SONY DSC

            F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Sud-Est, sustine impreuna cu Sony evenimentul “Zilele Sony”. in cadrul acestuia, iubitorii fotografiei vor avea acces la doua ateliere foto, o expozitie si o tura foto prin Bucuresti. Toate acestea sunt gratuite, iar F64 va avea si o zona special amenajata pentru clientii care doresc sa fie imortalizati in fotografii de studio. “Zilele Sony” aduce si reduceri la echipamentele foto-video Sony.

Evenimentul, care se desfasoara in perioada 21-24 mai, debuteaza pe 21 mai cu atelierul „Cum sa te apuci de fotografia de natura in 10 pasi simpli“ sustinut de Doru Panaitescu. Atelierul se va derula incepand cu ora 19:00 in sala expozitionala a F64 din Bd. Unirii nr. 45. in pregatirea acestui eveniment, Panaitescu a prezentat pe blogul F64 fotografiile realizate in Delta Dunarii si a vorbit despre ce presupune fotografia de natura.

Zilele Sony - fotografie Cosmin GoguPe 22 mai, incepand cu ora 19.00, la F64 se va desfasura vernisajul expozitiei „Calator in tara Soarelui Rasare“, care cuprinde fotografiile realizate de Cosmin Gogu in Japonia. El va vorbi despre secretele fotografiei de calatorie, despre contactul cu civilizatia Estului si ce inseamna pentru el fotografia. Pe 23 mai, fotograful Alin Popescu ii invita pe iubitorii fotografiei la o tura foto intitulata „Oglinda, oglinjoara“. Participantii vor afla de la Alin Popescu, un veteran al lucrului cu DSLR-ul si un fan al sistemului mirrorless, care sunt avantajele aparatelor foto fara oglinda, cat de importanta este portabilitatea, dar si cum pot realiza fotografii mai bune, tinand cont de cateva reguli elementare. Aceasta tura foto incepe la ora 10.30, cu o parte teoretica, iar de la 11.30 urmeaza partea practica, in strada.

Zilele Sony - fotografie Laurentiu ColintineanuTot pe 23 mai, Ioana Moldovan revine la F64 dupa vernisajul expozitiei #Protest si sustine alaturi de jurnalistul Laurentiu Colintineanu cursul video de storytelling. Laurentiu Colintineanu este primul jurnalist multimedia din Romania, castigator al premiului SuperScrieri pentru jurnalism multimedia in 2012 si castigator a patru burse internationale in Germania si SUA. El s-a format in domeniul multimedia in cadrul studiourilor de productie MediaStorm din New York. Ioana Moldovan este fotojurnalista freelance si fotografa documentarista independenta, castigatoare a premiului II la concursul SuperScrieri, sectiunea Fotojurnalism in 2014, si colaboratoare a VICE Romania, Al Jazeera English si Radio France Internationale. Atelierul „E timpul sa te apuci de video“ se desfasoara in sala expozitionala a F64, incepe la ora 12.00 si dureaza doua ore.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina de campanie: www.f64.ro/oferte-sony.

Bucuresti, 19.05.2015, – F64

One response to “F64 gazduieste Zilele Sony: Evenimentul cuprinde doua ateliere, o expozitie, o tura foto si oferte speciale la echipamente Sony

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » 14 – 20 mai 2015 – Saptamana in Social Media

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.