Cocktail Holidays lanseaza, in premiera, circuite in SUA, Iran, Argentina&Brazilia si mizeaza pe cresterea turismului individual


Cocktail Holidays lanseaza circuite in Statele Unite ale Americii, Iran, Argentina & Brazilia, Rusia si Iordania in 2018, difersificand astfel oferta de programe de calatorie cu vizitarea unor obiective turistice. Turoperatorul mizeaza anul urmator si pe dezvoltarea segmentului de turism individual si consolideaza operarea pe charter in destinatiile Sharm el Sheikh, Croatia si Muntenegru.

 

Noile destinatii pentru circuite au fost alese la cererea clientilor fideli Cocktail Holidays, cu experienta in astfel de programe turistice, care au vizitat deja toata Europa si vor sa exploreze alte continente. Vacantele au o durata de minimum opt zile si le ofera turistilor ocazia sa cunoasca destinatia in amanunt, cu ajutorul unui ghid specializat. Tariful unui astfel de circuit porneste de la 850 euro/persoana.

In destinatii in care organizeaza circuite si sejururi cu zboruri tip charter, 17 tari din Europa, Asia, Africa si America, turoperatorul si-a diversificat oferta de hoteluri pentru categoria de turisti care prefera transportul individual. Preturile pentru o noapte de cazare incep de la 18 euro/persoana la un hotel de 4 stele, in regim self-catering. Cererea de cazari s-a dublat in 2017, fata de anul anterior, si se estimeaza ca in 2018 va reprezenta 20% din vanzarile turoperatorului.

 

Segmentul de chartere cuprinde si in 2018 destinatii ca Sharm el Sheikh, relansata in primavara acestui an si oferita si cu ocazia sarbatorilor de iarna, Tenerife, operata cu cele mai noi aeronave Tarom, Croatia si cele traditionale, Spania, Grecia, Turcia. Pentru al treilea an consecutiv, Cocktail Holidays ofera in lunile mai si septembrie vacante pe charter in Muntenegru, cel mai sudic fiord al Europei si unicul din Balcani.

Pachetele cu zbor din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Constanta au fost lansate in luna noiembrie si au o reducere de pana la 50% la tariful de cazare in perioada de Early Booking.

“Reducerile afisate in perioada de Early Booking sunt date de partenerii hotelieri din destinatiile aflate in oferta noastra de vacanta de vara. Le oferim, la randul nostru, clientilor nostri care vor sa rezerve din timp vacanta de vara pe zboruri charter. Rezervarea din timp a vacantei are avantajul tarifului redus, dar are si avantajul alegerii pachetului dorit”, declara Dan Goicea (foto), manager Cocktail Holidays.

 

Pentru sarbatorile de iarna, turistii Cocktail Holidays prefera in special orasele unde se organizeaza piete de Craciun si destinatiile calde. Piata de Craciun la Lisabona si circuitul de revelion in Egipt “Croaziera pe Nil” s-au vandut in primele trei saptamani de la lansare, intreaga oferta a programelor de Craciun fiind epuizata peste 90% in prezent. Pachetele de revelion sunt vandute in proportie de 70% in luna noiembrie, oferta Cocktail Holidays cuprinzand anul acesta, in premiera, vacante in Sharm el Sheikh si Cuba, pe langa Thailanda, Maroc, Madeira, Antalya, Dubai si Abu Dhabi.

 

Numarul turistilor Cocktail Holidays a crescut in 2017 cu 10%, destinatiile cele mai cautate fiind Tenerife si Sharm el Sheikh, cu pachete de la 580 de euro/persoana/cu toate taxele incluse. Cele mai multe vacante s-au vandut insa pentru Grecia, Turcia si Spania, pentru care Cocktail Holidays a organizat chartere din patru orase din Romania, cu o frecventa de 1-2 pe saptamana. Turoperatorul estimeaza ca va incheia anul cu un volum de vanzari de peste 16 milioane de euro.

 

Prompt Service Travel Company activeaza de peste 24 de ani pe piaţa vacanţelor si este unul dintre cele mai longevive branduri de turism din Romania. Cocktail Holidays este brandul turistic al Prompt Service Travel Company, lansat in urma cu 11 ani. Turoperatorul a diversificat destinatiile de charter inca din 1995, cand a introdus sejururile catre Creta. Intre timp oferta de chartere a Cocktail Holidays s-a dezvoltat, compania operand peste 25 de destinatii charter in anul 2017. Din 2005, compania a inceput operarea charterelor din afara Bucurestiului. In prezent, Cocktail Holidays opereaza chartere din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi.

13 noiembrie 2017, Bucuresti – Prompt Service Travel Company

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.