Orange incheie un parteneriat cu LoveLive pentru a transmite live festivalul Orange Varsovia


Varsaw Orange Festival             Orange Music Live este disponibil clientilor Orange din Romania si alte sapte tari europene si va oferi streaming video in direct al spectacolului oferit de mari artisti internationali, precum si clipuri la cerere de la renumitul festival de muzica din Polonia

Orange anunta astazi parteneriatul cu compania de continut muzical LoveLive prin care va transmite in direct momente selectionate de la Festivalul Orange din Varsovia, un eveniment sponsorizat de Orange inca din 2008, ce va avea loc in perioada 13-15 iunie. Orange este primul operator care incheie un parteneriat cu LoveLive pentru streaming muzical in direct pe teritoriul Europei.

Orange Music Live va fi disponibil in Romania si in alte sapte tari europene – Armenia, Franta, Luxemburg, Moldova, Polonia, Spania, Slovacia – si va transmite in direct, prin streaming video, selectii din concertele sustinute de artisti internationali renumiti ale caror nume vor fi dezvaluite in saptamanile ce vor urma.

Accesibil pe mai multe ecrane, cum ar fi pe smartphone-uri, tablete, computere, Orange Music Live va beneficia si de retelele super-rapide 4G de la Orange, acolo unde sunt disponibile.

Parteneriatul valorifica si traditia muzicala a companiei Orange, o traditie care i-a permis sa aduca o serie de oferte muzicale atragatoare, printre care si serviciul Deezer. De asemenea, Orange sponsorizeaza de mult timp alte cateva festivaluri de muzica din Europa, cum ar fi Glastonbury in Marea Britanie (prin EE), Summer Well in Romania si Pohoda in Slovacia.

„Apetitul consumatorilor pentru streamingul melodiilor pe propriile dispozitive digitale creste de la o zi la alta, prin urmare ne straduim mereu sa oferim clientilor experiente noi si captivante,” a declarat Thierry Marigny, Director Brand, Orange. „Orange Music Live aduce o noua experienta, punand la indemana fiecaruia energia si atmosfera unuia dintre cele mai cunoscute festivaluri din Europa cu ajutorul capacitatii unice a companiei LoveLive de a reda esenta concertelor in direct. Ne bucuram ca putem impartasi aceasta experienta cu pasionatii de muzica din Europa.”

Selectia concertelor in direct din cadrul Orange Warsaw Festival va fi accesibila gratuit in Romania prin portalul Orange TV Go (tvgo.orange.ro) care va cuprinde o serie de transmisii in direct ale momentelor sustinute de mari artisti internationali, precum si continut video la cerere. Continutul va fi disponibil pe durata festivalului si timp de pana la patru saptamani de la incheierea acestuia.

„Orange isi doreste sa incheie parteneriate cu companii de top in domeniul lor de activitate. Cu expertiza binecunoscuta a companie LoveLive si palmaresul sau de succes in facilitarea obtinerii drepturilor de difuzare si asigurarea unor experiente exceptionale de transmisii muzicale in direct pe mai multe piete, la care se adauga pasiunea comuna pentru muzica, acest parteneriat are toate premisele unei indelungate relatii de succes, benefice pentru clienti,” a declarat Donna Soane, Director Sponsorizare si Parteneriate Globale, Orange.

„LoveLive este incantata de parteneriatul cu Orange datorita caruia consumatorii din Europa se vor bucura de atmosfera de la festivalul Orange din Varsovia,” declara Richard Cohen, CEO, LoveLive. „Orange este o marca de renume, cu o lunga traditie in promovarea muzicii. Prin imbinarea tehnologiei de productie creative de top si a expertizei noastre in domeniul drepturilor de difuzare cu retelele moderne 4G de la Orange, consumatorii din Europa se vor putea bucura de concerte exceptionale de la evenimentul de anul acesta pe ecranul preferat si vor simti din plin atmosfera festivalului.”

27 Mai 2014, Bucuresti – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.