UPS-urile Eaton Ellipse PRO folosite la DreamHack Bucuresti


Andrei Baceanu

Sursa de alimentare neintreruptibila (UPS) Eaton Ellipse PRO, produsa de Eaton, companie specializata in managementul energiei, a fost principala sursa de protectie a echipamentelor folosite in cadrul Dreamhack Bucuresti, unul dintre cele mai importante evenimente de gaming ale anului. Totodata, sursa de alimentare, proiectata special pentru protejarea statiilor de lucru si serverelor de mici dimensiuni ce sustin aplicatii critice, va fi folosita in cadrul Campionatului Mondial de Sport Electronic, care se va desfasura in Capitala la Sala Polivalenta in perioada 31 octombrie – 4 noiembrie.Silviu Stroie

 

“UPS-urile Eaton Ellipse PRO au fost un real suport pentru editia din acest an a DreamHack. Avand in vedere amploarea evenimentului, UPS-urile au sustinut sute de computere puternice folosite de participanti, dovedindu-si din plin utilitatea”, a declarat Silviu Stroie, CEO al ComputerGames.ro, organizatorul DreamHack.

 

UPS-urile Eaton Ellipse PRO asigura o protectie eficienta impotriva pierderilor de date si a defectarii echipamentelor, pentru utilizatori de la managerii IT la utilizatorii casnici cu produse IT de valoare. Sunt disponibile in patru versiuni: 650VA, 850VA, 1200VA si 1600VA.

 

“Ellipse PRO asigura continuitatea functionarii echipamentelor protejate, acest lucru fiind dovedit cu succes in cadrul DreamHack, cel mai mare eveniment de sporturi electronice al anului din Romania. Cu ajutorul UPS-urilor Eaton Ellipse PRO participantii la DreamHack s-au putut bucura de competitie, fiind protejati de intreruperea jocurilor ce putea fi cauzata de caderi de tensiune”, a declarat Andrei Baceanu, IT Channel Manager – Power Quality Department, Eaton.

 

UPS-urile Eaton Ellipse PRO folosesc tehnologia line-interactive, cu reglarea automata a tensiunii (AVR Automatic Voltage Regulation – prin amplificarea sau atenuarea acesteia) ce asigura o tensiune constanta la iesire, desi la intrare ea variaza pe o gama larga de valori de la 150V la 285V. Caracteristica integrata de reducere automata a supratensiunilor asigura protectie completa impotriva supratensiunilor de origine atmosferica ce sunt cauzate de lovituri ale fulgerelor din apropierea echipamentelor si include un indicator ce confirma daca protectia este activa. De asemenea, UPS-urile ofera protectie la supratensiuni si pentru linia de date, incluzand aici conexiuni de banda larga (Broadband) si Ethernet.

 

Pentru a asigura o montare cat mai convenabila si mai simpla, dispozitivele din gama Ellipse PRO pot fi folosite fie in pozitie orizontala (ex. stand pentru monitor), fie verticala. Functia EcoControl opreste automat alimentarea echipamentelor periferice precum imprimante sau hard-uri externe atunci cand dispozitivului principal – de obicei un calculator – este oprit. Pentru UPS-urile Eaton Ellipse PRO este estimata o economie a energiei de pana la 15% pentru modelele de 650VA si 800VA si de pana la 20% la modelele de 1200VA si 1600VA.

BUCURESTI, Romania- Eaton

One response to “UPS-urile Eaton Ellipse PRO folosite la DreamHack Bucuresti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.