BenQ a prezentat in cadrul ESL Comic Con 2016 noile produse de eSports ZOWIE by BenQ


DSC00823                    BenQ, brand global recunoscut pentru excelenta in dezvoltarea monitoarelor pentru gaming, a anuntat in cadrul ESL Comic Con 2016 noul line-up de produse eSports, sub marca ZOWIE by BenQ.

Editia de anul acesta a fost una foarte importanta pentru BenQ, fiind prima participare alaturi de ESL (Electronic Sports League) sub noul brand de eSports, ZOWIE by BenQ.

BenQ este un partener consacrat al competitiilor ESL, participând de peste 4 ani la evenimentele organizate si oferind in tot acest timp o sustinere constanta in ceea ce priveste monitoarele pentru eSports. Anul acesta, in cadrul competitiilor, echipele profesionale de pe scena principala ESL si cea dedicata League of Leagend au avut la dispozitie monitoare performante din seria XL, in timp ce vizitatorii standului ZOWIE by BenQ, au avut sansa sa se joace pe cele mai noi monitoare si periferice de eSports.

IMG_3238

Ca urmare a deciziei de a investi in echipamentele ZOWIE, BenQ demonstreaza inca o data dedicarea pentru piata de eSports, oferind profesionistilor din domeniul gaming-ului cele mai performante echipamente.

Astfel, seria de produse ZOWIE include in acest moment perifericele de gaming precum mousi, mousepads, accesorii de management al cablurilor si placi audio.

FK Series

Indiferent de mana dominanta pe care o folosesti, seria de mousi FK este conceputa sa ofere maximum de confort.

Au un design low profile, ce permite o prindere in mana de tip claw, oferind un control mai bun si rapiditate in actiuni. Produsele acestei serii sunt ambidextre, dotate cu doua butoane pe fiecare parte, un DPI maxim de 3200 si doua tipuri de dimensiuni ale mouse-ului.

ZA series

Este o serie conceputa sa ofere confort atat pentru utilizatorii ce folosesc mana dreapta, cat si pentru cei ce folosesc in mod uzual mana stanga. Produsele dispun de un DPI maxim de 3200 si patru butoane, perfecte pentru a oferi confort la utilizarea mouse-ului indiferent de mana utilizata.

 

ZA11_left

Seria ZA ofera diversitate, fiind disponibila in trei tipuri de marimi, mica pentru ZA13, medie pentru ZA12 si mare pentru ZA11.

Se adreseaza exclusiv jucatorilor ce folosesc mana dreapta, oferind o libertate mult mai mare la miscarea din incheietura. Cele doua modele ale seriei, diferentiate doar de dimensiune, sunt dotate cu un DPI maxim de 3200 si au un design special ce ofera un confort maxim.

A_right_spread

Accesorii

Pentru gama de accesorii, ZOWIE ofera patru serii de mousepad-uri: G-SR, P-SR, GTF-X s- PTF-X diferentiate de materialul si dimensiunea suprafetei de joc. In oferta de accesorii fiind si trei tipuri de skatez (picioruse interschimbabile) pentru mousi, utile atunci cand vrei sa imbunatatesti rapiditatea si precizia in miscarea acestuia pe suprafata de joc.

 

Pentru gama de accesorii, ZOWIE ofera patru serii de mousepad-uri: G-SR, P-SR, GTF-X s- PTF-X diferentiate de materialul si dimensiunea suprafetei de joc. In oferta de accesorii fiind si trei tipuri de skatez (picioruse interschimbabile) pentru mousi, utile atunci cand vrei sa imbunatatesti rapiditatea si precizia in miscarea acestuia pe suprafata de joc.

CAMADE_back_right45CAMADE 

CAble MAnagement Device, este un suport pentru fixarea cablului de mouse, astfel incat acesta sa nu restrictioneze miscarea utilizatorului in jocurile mai antrenante, unde precizia este totul. Are o baza antiderapanta, ce ii ofera stabilitate, si o clama din cauciuc cu ajustare pe inaltime, ce ofera confort in utilizare.

Fiecare jucator are propriul stil, iar preferintele difera mai ales in privinta mouse-ului folosit, de aceea noul line-up ZOWIE ofera aceeasi tehnologie performanta in diferite forme si dimensiuni, astfel incat fiecare jucator sa poata alege modelul ce i se potriveste, fara a sacrifica performanta.

Bucuresti, Romania, 30 Mai, 2016 – BenQ Romania

One response to “BenQ a prezentat in cadrul ESL Comic Con 2016 noile produse de eSports ZOWIE by BenQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.